Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIÉRT? Miért hív lánybarátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT? Miért hív lánybarátom sokszor barátnak ha valószínűleg nem úgy érez irántam?

Figyelt kérdés
Már több kérdést is tettem fel ezzel a lánnyal kapcsolatban, akik írtak mind azt írták valószínűleg ő is többet érez irántam, mint én iránta, mégis sokszor barátnak hív...vagyis sokszor mondja milyen jó BARÁTJA vagyok meg milyen szerencsés hogy ilyen BARÁTAI vannak mint én meg néha csak egyszerűen barátomnak hìv...alapvetően ezzel nem lenne baj csak ugyanakkor nem úgy viselkedik velem mint egy barát. Mindig alkalmat keres hogy megfoghasson, sokszor néz ÚGY rám, álmodta már hogy járunk, állandóan keresi a társaságom, gyakran mondja hogy szeret, direkt féltékennyé próbál tenni...de nem értem akkor miért hangoztatja ezt az egész barát dolgot? Mit akar ezzel?
2015. ápr. 8. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
ha te barátságnál többet érzel, akkor csókold meg egy olyan pillanatban és kiderül minden
2015. ápr. 8. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom...csak ha ilyeneket mond nehéz vennem a bátorságot...
2015. ápr. 8. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
há nehagymán hógy igaza legyen more zesvírem
2015. ápr. 8. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy a kétféle barátra nincs külön szó a magyarban?
2015. ápr. 8. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok!

tedd meg én elszalasztottam annyira belém beszélte h barátnak tekint h én teljesen megnyíltam és a nyers egyszerű mivoltom neki nem tetszett és azóta nem beszélünk...

Ha úgy tekintek rá mint egy leendő partner akkor nem vágok a fejéhez jó pár dolgot amit szebb körítéssel is el lehetett volna mondani.

Ne foglalkozz vele mert egyre rosszabb lesz.

ha csak egy pillanat adódik mikor megteheted ne habozz!

2015. ápr. 8. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi:)
2015. ápr. 8. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:

azért majd számolj be h mi történt ha megteszed :D

privát is elég :D

2015. ápr. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!