Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hülye vagy ez tényleg más is így gondolja?
Van egy srác akivel szeretnék megismerkedni de, a barátnőm szerint a reál területen tanulók, és reál területen dolgozó pasik nagy része érzelmi analfabéta és bunkó ezért folyamatosan próbál lebeszélni róla, hogy hagyjam a srácot mert jobbat érdemlek, közbe meg van, hogy ő is vele lóg. Én ezt nem tudom hova tenni, tényleg csak jó szándékból teszi, vagy magának akarja a srácot ?
L

Cseles barátnőd van neked.
Nincs igaza.

értelmi színvonalad lehet neked is hogy más dönt helyetted :D
a barátnőd már csak tudja...

Te azt gondolod, hogy a barátnőd magának akarja, hogy mit akar a barátnőd az ebből nem derül ki.
Az érzelmi IQ nem azon múlik, ki mit tanul vagy nem tanul.

Nekem is az jutott erről eszembe, hogy magának akarja, de nem tudhatjuk.
Azért, vigasztaljon: vőlegényem BME VIK büszke diplomás, programozóként dolgozik, egyáltalán nem érzelmi analfabéta, sőőőt, pedig aztán róla azt hinnéd. Volt már médiatudományok szakon tanuló pasim is, sokkal kevésbé volt értelmes ezen a téren (vagy úgy általában), mint ő. Ez nagyon nem ettől függ. Ha tetszik a srác és jól kijöttök, akkor nem tökmindegy, hol tanul?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!