Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha a barátnőm nem érti meg, hogy nekem sokkal kevesebb időm van egyetem mellett mint neki?

Figyelt kérdés
Ez abból adódik, hogy ő elég komolytalan szakon tanul amivel elhelyezkedni nem fog tudni és nem is egy színvonalas szak. Még én egy elég komoly helyen, komoly szakot tanulok ami sokkal több erőt és észt valamint kitartást igényel.
2015. máj. 27. 22:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
#27: És ebben mi a különleges? Ugyanerre képes egy normális bölcsész is, aki el akar érni valamit az életben. Kinek milyen affinitása van, azt tanulja szívesen (jó esetben). Amúgy meg a 12-es hsz-ed eléggé kétértelmű volt. :)
2015. máj. 27. 23:24
 32/37 A kérdező kommentje:
Általában az megy bölcsésznek aki reál területeken nem egy penge, de ha értelmes ember akkor nyilván eltudná végezni ő is, mint sokan mások.
2015. máj. 27. 23:27
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Vicces, ahogy a 86%-os próbálja igazolni önmagát. :D
2015. máj. 28. 00:21
 34/37 anonim ***** válasza:
92%

Gratulálok, egy tipikus állatfajt testesítesz meg (Felsőbbrendűsködő Mérnöktanonc), kedves kérdező. :) Én a barátnőd helyében elhagynálak ezért a lenézésért, meg a hatalmas arcodért.

Üdv.

- egy leendő építész -

2015. máj. 28. 01:05
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Én tök elhiszem,hogy vannak olyan szakok amik nehezebbek/könnyebbek. De attól még ne nézzük már le a másik szakját. Ha valaki bölcsész akar lenni ám legyen. Ha mérnök ám legyen. Magyarázd el a barátnődnek Kérdező,hogy neked most tanulnod kell,mert a jövőtök múlik ezen. De nem hiszem,hogy lesz közös jövőtök. De nagyon sajnálom,hogy ennyire lenézed az ő szakját. Lehet az az álma,hogy tanár legyen. Avval is jól lehet keresni. :) Amúgy az unokatesóm villamosmérnök neves helyeken dolgozott/dolgozik viszont 2 állás is kell a 300-as fizuhoz amiből a hitelt fizethetik. Míg a párom tanár (vállalkozóként) és keres annyit,hogy az én fizumat 5 évig minden hónapba félre tudtuk rakni az albi és minden kiadás mellett. Azóta saját házunk van,kocsival,gyerekünk mindez szülők és hitel nélkül. Szóval senkit se szabad lenézni.
2015. máj. 28. 09:59
 36/37 A kérdező kommentje:
Kommunikációt tanul, amivel sokra nem fog menni, sőt keresni se fog vele jól.
2015. máj. 28. 11:42
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
A barátom építészmérnöknek tanul, én jogásznak. Ahogy ô fogalmaz, annyi idôm van, mint a szemét (nagyjából ez igaz is), ô meg majd meggebed. Régen mi is rengeteget veszekedtünk az eltérô tanulási stílusunk miatt. Én is rengeteget hisztiztem, mert folyamatosan megy nála a facebook tanulás közben. Nem lehet, hogy te is csinálsz tanulás mellett olyasmit, ami zavarja a barátnôd?
2015. máj. 28. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!