Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a barátnőm nem érti meg, hogy nekem sokkal kevesebb időm van egyetem mellett mint neki?
Bírom a sértődött bölcsészeket :D
Hiába szenvedtek, nem véletlen az a vélekedés, hogyha végig akarok bulizni az egyetemet és jó jegyet is akarsz, akkor menj bölcsésznek. A múlt héten az egyik ismerősöm fakadt ki Facebookon, mert lenézik a bölcsészeket. szerinte igenis nagyon nehéz megtanulni 2 nap alatt 50 oldalt és "állandóan a könyvtárat bújni". :D
Barátnőd vagy felfogja vagy így járt, a tanulás fontosabb.
Azért két nap alatt 50 oldal meglehet tanulni.
Milyen tanulás mögé bújni ? Mit nem lehet azon érteni, hogy valakinek a jövője, és hogy jó eredményei legyen, jól sikerüljenek a vizsgái fontosabb mint egy barátnővel töltött délután ?
Barátnő még lehet 100 másik, sőt lehet 1000 másik közös délután, de ha most van vizsgaidőszak akkor most van, és abból nincs olyan sok lehetőség. -.-
Nyilván amit nem oktatnak, nem várható el, hogy az ember tudja. Neked nyilván nagy bölcsész létedre volt ehhez kapcsolódó kurzusod, nekem nem. Akkor feleslegesen okoskodsz, hogy hajaj te ezt tudod, jaj de okos is vagy, mert mi nem tudjuk.
Ezzel az erővel én is írhatnék bármit, hogy na akkor egy kis matek, és vezesd már le nekem ezt vagy azt, csak nekem ettől több eszem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!