Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a barátnőm nem érti meg, hogy nekem sokkal kevesebb időm van egyetem mellett mint neki?
Figyelt kérdés
Ez abból adódik, hogy ő elég komolytalan szakon tanul amivel elhelyezkedni nem fog tudni és nem is egy színvonalas szak. Még én egy elég komoly helyen, komoly szakot tanulok ami sokkal több erőt és észt valamint kitartást igényel.2015. máj. 27. 22:12
21/37 anonim válasza:
Hú, de megsértődött valaki. Amúgy csak példaként hoztam, hogy a bölcsészeknek sem feltétlenül könnyű, bármennyire is elszáll magától sok nem bölcsész. Én is ismertem olyan link alakot, aki nem bölcsész volt, mégis lusta volt tanulni.
22/37 A kérdező kommentje:
Ki sértődött meg ?
Te próbálod itt a kisebbségi komplexusaidat érvényesíteni, nem én.
2015. máj. 27. 23:01
23/37 anonim válasza:
Ja, ahhoz képest elég jól kijött, hogy a nem bölcsész hozzászólók mennyire egy kalap alá veszik kb. az összes bölcsészt, lásd pár ember kommentjét. Meg nem az én véleményem volt az, hogy egy tök más tudományterületen is ugyanolyan penge lennék, mint a sajátomén, ez is a szerénység egyik biztos jele. :)
24/37 anonim válasza:
Ha fontosabb a vele töltött időnél a jövőd, akkor miért tartasz rá is igényt? Nem kell feladni egy szerelemért az életed, de normális ember megtalálja az egyensúlyt. Egy kapcsolat nem úgy működik, hogy a jövőm fontosabb mint a veled töltött idő, drágám, mert ezer másikat is találhatok helyetted, de azért legyünk együtt amikor én úgy akarom.
25/37 A kérdező kommentje:
Felesleges kétszínűség a szerénység. Ha tudom azt amit tudok, akkor azon nem fog változtatni az, hogy kimondom vagy éppen szerénykedem.
2015. máj. 27. 23:11
26/37 anonim válasza:
Hú, de jó, hogy még nem haltak ki a polihisztorok. Azért biztosan jó érzés lehet, hogy mindent profin meg tudnál tanulni a műszaki dolgoktól az orvosin keresztül a bölcsészettudományokig.
27/37 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondtam, hogy nem hiszem, hogy komolyabb gondot jelentene. Műszaki területen se azért vagyok jó, mert úgy születtem, hanem megtanultam. Így nyilván ha az érdekelne, azzal foglalkoznék, és azt tanulnám akkor igenis jó lennék benne.
2015. máj. 27. 23:18
28/37 A kérdező kommentje:
Mondadóm végén célozva az általad említett dolgokra.
2015. máj. 27. 23:19
30/37 A kérdező kommentje:
Villamosmérnök.
2015. máj. 27. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!