Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomnak nincs munkája mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak nincs munkája mit tegyek?

Figyelt kérdés

lassan 1,5 éve járunk, időszakosan voltak melói. Hol 1 hónapig, hol 2 napig, hol 1 hétig. Ennek következtében , mondanom sem kell...sosincs pénze -.- így értelemszerűen sehová nem járunk csak olyan helyekre amit ingyen meg lehet oldani :/ Nagyon ritkán hív meg kis dolgokra pl csoki. De ha elmegyünk moziba vagy valami mindig magambak fizetem , sőt van hogy még én adok + 300 Ft-okat hogy ő is kijöjjön belőle.... Próbálkozik, de én úgy gondolom nem eléggé...már beszélgettünk róla többször hogy mi lesz ha végre lesz munkája...erre azt válaszolta hogy 2-3 hónapig biztosan semi mert spórolni akar kocsira,új ruha is kell már, meg a telefon törlesztője...stb amikkel el van maradva ... szóval magyarul hiába lesz munkája kb akkor sem örülhetek, mert nem fogunk még legalább 3 hónapig elmenni se szórakozni se sehova úgy hogy ő hív meg....emellett dohányzik...arra kap pénzt a szüleitől...

Én próbálok kitartani mellette de már nagyon nehéz...apám folyton piszkál miatta, hogy ilyen emberrel hogy járhatok aki sose hív meg semmire és nem is visz sehova... egyik nap tök jó minden a következő nap meg hatalmas veszekedések, mindent a fejéhez vágok...sajnálom is de közben haragszom is rá...nem tudom mit csináljak :(

Félek ez a nyár is strand , bulik...stb nélkül fog eltelni :(

2015. máj. 27. 22:01
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
a drinky kóla most akciósan csak 67 ft :D
2016. ápr. 27. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!