Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomnak nincs munkája mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak nincs munkája mit tegyek?

Figyelt kérdés

lassan 1,5 éve járunk, időszakosan voltak melói. Hol 1 hónapig, hol 2 napig, hol 1 hétig. Ennek következtében , mondanom sem kell...sosincs pénze -.- így értelemszerűen sehová nem járunk csak olyan helyekre amit ingyen meg lehet oldani :/ Nagyon ritkán hív meg kis dolgokra pl csoki. De ha elmegyünk moziba vagy valami mindig magambak fizetem , sőt van hogy még én adok + 300 Ft-okat hogy ő is kijöjjön belőle.... Próbálkozik, de én úgy gondolom nem eléggé...már beszélgettünk róla többször hogy mi lesz ha végre lesz munkája...erre azt válaszolta hogy 2-3 hónapig biztosan semi mert spórolni akar kocsira,új ruha is kell már, meg a telefon törlesztője...stb amikkel el van maradva ... szóval magyarul hiába lesz munkája kb akkor sem örülhetek, mert nem fogunk még legalább 3 hónapig elmenni se szórakozni se sehova úgy hogy ő hív meg....emellett dohányzik...arra kap pénzt a szüleitől...

Én próbálok kitartani mellette de már nagyon nehéz...apám folyton piszkál miatta, hogy ilyen emberrel hogy járhatok aki sose hív meg semmire és nem is visz sehova... egyik nap tök jó minden a következő nap meg hatalmas veszekedések, mindent a fejéhez vágok...sajnálom is de közben haragszom is rá...nem tudom mit csináljak :(

Félek ez a nyár is strand , bulik...stb nélkül fog eltelni :(

2015. máj. 27. 22:01
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Ha apám finanszírozná a megélhetését akkor már koldus lenne...mert elzavarná a háztól 3 nap múlva az fix ....Meg apám nem hülye...nem fogja hagyni hogy ott élősköndön RAJTA az ÉN pasim... mi köze neki hozzá :! Rajtam se élősködik mertén se fogom eltartani...szóval senkitől nem kap pénzt csak a szüleitől cigire...másra nem adnak neki...még egy gatyát se vesznek neki, csak menjen már dolgozni...de ő nagyon jól megvan így...a bagójával :/ más nem kell neki :/ én járok őhozzá ...elhiszem h marha kényelmes...csak azt nem tudom hogy bírnám kizökkenteni ebből a kényelmességéből... :S
2015. máj. 27. 22:19
 12/41 anonim ***** válasza:

1. Hány évesek vagytok?

2. Mi a barátod végzettsége?

3. Te mit dolgozzol, tanulsz? Saját kereseted van vagy a szüleid segítenek?

4. Melyik térségben éltek?

Az nagyon nagy hiba hogy dohányzik, miközben téged egy kávéra nem tud meghívni. A saját huncutságaira van pénze, miközben rád már nincs. Abbol amit írsz egy erősen egoista férfi tükrözödik ki aki inkább lébecol mint hogy tenne valamit is azért hogy megváltozzon az élete. Ha pedig lesz is fizetése a saját igényeit helyezi előtérbe (autó, ruha, telefon) és pofátlanul eltűri hogy mindent magadnak fizetsz. Vagyis amit nem költ rád az megmarad neki..

Szerintem van okod idegeskedni, jobb lenne tovább keresni egy megfelelőbb partnert.

2015. máj. 27. 22:20
 13/41 anonim ***** válasza:
54%
#5: Értem én, hogy Borsod megye, égbeszökő munkanélküliségi ráta, no de kérem, van busz, fel lehet pattanni rá, irány a főváros, fél nap alatt találsz melót is és albérletet is. Nekem anno sikerült, másnak is sikerült, további sok százezer—millió embernek sikerült, ja, és többségük nem állt meg Budapesten, hanem ment tovább nyugat felé. :) A lehetőség mindig adott, kérdés, hogy mennyire tudjátok szorult helyzetben feltalálni magatokat.
2015. máj. 27. 22:21
 14/41 A kérdező kommentje:

12-es én is így gondolom ... igazad van...ezt csinálja

budapesten lakunk...én dolgozom...23 évesek vagyunk.Én már azt mondom h aki pesten nem talál munkát azért már komolyan aggódi kell :/

2015. máj. 27. 22:23
 15/41 anonim ***** válasza:
53%
13 az albérlet a legtöbb logikusan gondolkodó ember számára nem megoldás. Mégis mennyi pénzt tudnál így félretenni? 20-30 ezret? Pompás! A a határ a csillagos ég mi?
2015. máj. 27. 22:24
 16/41 A kérdező kommentje:
és mindig csak a kfogás,...ő ennyiért nem megy , ő annyiért nem megy, ő nem fog vidékre menni, ő nem fog raktárba menni, ő nem fog boltba menni...stb...
2015. máj. 27. 22:25
 17/41 anonim ***** válasza:
91%
#15: Ha úgy állsz hozzá, hogy már rögtön az első héten csilliárdokat akarsz kaszálni, akkor ezzel a hozzáállással megértem a "keleti országrészben élek" című kifogást.
2015. máj. 27. 22:27
 18/41 anonim ***** válasza:
próbálkozni lehet, de nem sokkal leszel előrébb ha tovább keresgélsz (5-10e plusz max), ha csak nem képzed magad tovább amihez szintén pénz kell. De te biztos megoldod 20 ezer forintból a továbbképzésedet albérlet, kajapénz plusz egyéb mellett! igazad van!
2015. máj. 27. 22:33
 19/41 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon fiatal vagy még és nem kellene gyereken és házasságon törni a fejedet, főleg úgy hogy még egy munkája sincsen neki. Miből fogtok élni, milyen jövőt tudtok majd biztosítani annak a gyereknek?

Szerintem keress egy másik partnert akivel tudsz kapcsolatot építeni, aki dolgozik, aki értékel, aki meghív. Mert a jelenlegi csak "nagyon jól elvan" veled és az álmaival.

2015. máj. 27. 22:33
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
olyan vagy bameg mint az a hülye aki aztmondta, hogy 46 ezerből meg lehet élni :D
2015. máj. 27. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!