Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomnak nincs munkája mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak nincs munkája mit tegyek?

Figyelt kérdés

lassan 1,5 éve járunk, időszakosan voltak melói. Hol 1 hónapig, hol 2 napig, hol 1 hétig. Ennek következtében , mondanom sem kell...sosincs pénze -.- így értelemszerűen sehová nem járunk csak olyan helyekre amit ingyen meg lehet oldani :/ Nagyon ritkán hív meg kis dolgokra pl csoki. De ha elmegyünk moziba vagy valami mindig magambak fizetem , sőt van hogy még én adok + 300 Ft-okat hogy ő is kijöjjön belőle.... Próbálkozik, de én úgy gondolom nem eléggé...már beszélgettünk róla többször hogy mi lesz ha végre lesz munkája...erre azt válaszolta hogy 2-3 hónapig biztosan semi mert spórolni akar kocsira,új ruha is kell már, meg a telefon törlesztője...stb amikkel el van maradva ... szóval magyarul hiába lesz munkája kb akkor sem örülhetek, mert nem fogunk még legalább 3 hónapig elmenni se szórakozni se sehova úgy hogy ő hív meg....emellett dohányzik...arra kap pénzt a szüleitől...

Én próbálok kitartani mellette de már nagyon nehéz...apám folyton piszkál miatta, hogy ilyen emberrel hogy járhatok aki sose hív meg semmire és nem is visz sehova... egyik nap tök jó minden a következő nap meg hatalmas veszekedések, mindent a fejéhez vágok...sajnálom is de közben haragszom is rá...nem tudom mit csináljak :(

Félek ez a nyár is strand , bulik...stb nélkül fog eltelni :(

2015. máj. 27. 22:01
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Gyereket még biztosan nem akarok...csak élvezni a fiatalságot egy olyan emberrel aki megbecsül és sosem unatkozunk mert mindig csináluk valamit ...és sosincs az hogy "kicsim nem megyünk fagyizni mert még arra sincs pénzem hogy magamnak vegyek " -.-
2015. máj. 27. 22:36
 22/41 A kérdező kommentje:
Nem akarok ilyet, engem nem úgy neveltek hogy annak egy külön kiváltságnak kelljen lennie hogy fagyizhatok...vagy ehetek egy gyrost :/
2015. máj. 27. 22:37
 23/41 anonim ***** válasza:
91%
#18: Ember! Senki sem kötelez rá, hogy miután teszel egy próbát — teszem azt a fővárosban —, többet a büdös életben nem próbálkoznod más helyen. Vagy ha hozzád vágják az említett 47 rugót havonta, meg fogsz vele elégedni? Persze, hogy nem! Keresel jobbat.
2015. máj. 27. 22:47
 24/41 anonim ***** válasza:
igazad van kérdező! ha nagyon akarna elmenne 70 ezerért melózni kezdésnek jó lesz közben képezheti magát vagy keress más melót
2015. máj. 27. 22:48
 25/41 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ülj le vele és beszéld meg azt mond meg, hogy így nem mehet tovább, ha meg nem változtat 1-2 honapon belül hagyd ott, itt az a baj hogy nem is akar, meg mi az hogy ha melót talál autó stb? Ki fog neki havi félmillát fizetni első melónál? Valahol el kell kezdeni és sok helyen ez havi 70-80al kezdődik...a másik meg ezzel a hozzá állással ha talál is valamit...ne vegyél rá mérget h ott fog melózni sokat ilyen hozzá álással...szal ne ugorj bele rögtön össze költözésbe meg ilyesmibe sztem,
2015. máj. 27. 22:53
 26/41 anonim ***** válasza:
53%
és az egyről a 2re megy biztos. pláne egy új környezetben! remek dolog az optimizmus, de én inkább mennék a biztosra, mint a semmire. azt szerintem ne beszélje be magának senki, hogy kipályázok borsodból pestre és a munkaadó nem dobja el az önéletrajzomat azzal, hogy én messze vagyok. Nekem ugyan 8 győr-mosoni vagyok közel az osztrák határhoz, de voltam debreceni, nekem ne magyaráz! :)
2015. máj. 27. 22:54
 27/41 anonim ***** válasza:
Mi a végzettsége?
2015. máj. 27. 22:57
 28/41 anonim ***** válasza:

én is utálok dolgozni,meg régen kerültem ahogy tudtam,inkább buliztam,szórakoztam,csak nekem volt pénzem így is :D

de egy embernek illik azért kezdeni magával valamit,kell egy cél,és affelé törekedni,Min1 mi az,csak legyen :D

nektek meg a pénz sem ártana.

de amúgy a kocsi árából félre rakhatna egy keveset,szórakozásra meg ilyenekre,nem olyan fontos az a kocsi szerintem,a benzin se olcsó :D

2015. máj. 27. 23:26
 29/41 anonim ***** válasza:
A világon létezik néhány millió egyedülálló férfi, jó fizetéssel. Pl: szerénységem. Én viszont egy filért nem költök nőkre, lehet ezért vagyok egyedülálló. Volt már családom, de jelenleg hányingerem van a golddigger nőktől. Tanács: Keress másik ATM-et, ha ez üres.
2015. máj. 28. 02:52
 30/41 anonim ***** válasza:

Utolsó, azért ha egy nőt egy pasi meghív egy moziba, vagy esetleg elviszi néha vacsorázni, nem biztos hogy a nő ATM-et keres! Nem csodálom, hogy ilyen felfogással egyedül vagy. Ezek alap dolgok, amikre egy nőnek szüksége van És bizony, ha egy pasi ennyit nem képes megadni, az nálam felejtős!

Kérdező, keress kevésbé link pasit, fiatal vagy, ne pazarold az éveid.

42/N

2015. máj. 28. 04:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!