Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomnak nincs munkája mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak nincs munkája mit tegyek?

Figyelt kérdés

lassan 1,5 éve járunk, időszakosan voltak melói. Hol 1 hónapig, hol 2 napig, hol 1 hétig. Ennek következtében , mondanom sem kell...sosincs pénze -.- így értelemszerűen sehová nem járunk csak olyan helyekre amit ingyen meg lehet oldani :/ Nagyon ritkán hív meg kis dolgokra pl csoki. De ha elmegyünk moziba vagy valami mindig magambak fizetem , sőt van hogy még én adok + 300 Ft-okat hogy ő is kijöjjön belőle.... Próbálkozik, de én úgy gondolom nem eléggé...már beszélgettünk róla többször hogy mi lesz ha végre lesz munkája...erre azt válaszolta hogy 2-3 hónapig biztosan semi mert spórolni akar kocsira,új ruha is kell már, meg a telefon törlesztője...stb amikkel el van maradva ... szóval magyarul hiába lesz munkája kb akkor sem örülhetek, mert nem fogunk még legalább 3 hónapig elmenni se szórakozni se sehova úgy hogy ő hív meg....emellett dohányzik...arra kap pénzt a szüleitől...

Én próbálok kitartani mellette de már nagyon nehéz...apám folyton piszkál miatta, hogy ilyen emberrel hogy járhatok aki sose hív meg semmire és nem is visz sehova... egyik nap tök jó minden a következő nap meg hatalmas veszekedések, mindent a fejéhez vágok...sajnálom is de közben haragszom is rá...nem tudom mit csináljak :(

Félek ez a nyár is strand , bulik...stb nélkül fog eltelni :(

2015. máj. 27. 22:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Keress mást ez egy semmirekellő!
2015. máj. 28. 08:26
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

a srácnak igaza van pedig,nehogy már a nőt el kelljen tartani csóró vagy vagy mi ?:D 42évesen meg pláne te is szervezhetsz programot,illik addigra pár garast összeszedni.....csak várod hogy hurcoljanak,na ez a léhűtő ingyen élet :D egy nő a farkat szívja,ne a bankkártyát kincsem.

miért a férfi fizessen mindig? abszurdisztán én sem fizettem soha,csak amennyit kellett.És vissza is elvárom hogy fizessenek a nők,nyugodtan meghívhat valamire ő is

:D jó te már öreg vagy hozzám képest,de régen se így kellet mennie a dolgoknak.

2015. máj. 28. 14:12
 33/41 anonim ***** válasza:

srácnak igaza van pedig,nehogy már a nőt el kelljen tartani csóró vagy vagy mi ?:D 42évesen meg pláne te is szervezhetsz programot,illik addigra pár garast összeszedni.....csak várod hogy hurcoljanak,na ez a léhűtő ingyen élet :D egy nő a farkat szívja,ne a bankkártyát kincsem.

miért a férfi fizessen mindig? abszurdisztán én sem fizettem soha,csak amennyit kellett.És vissza is elvárom hogy fizessenek a nők,nyugodtan meghívhat valamire ő is

:D jó te már öreg vagy hozzám képest,de régen se így kellet mennie a dolgoknak. >

Lehet járni hivatásos lányokhoz is, de ott is fizetsz. De neked nem való nő, elég a jobb kezed.

Nem vagyok a 42 éves válaszoló, félreértés elkerülése érdekében!

2015. máj. 28. 15:49
 34/41 A kérdező kommentje:
Szerintem igaza van az utolsonak. Aki nem erez keztetest arra hogy meghivjon egy not az egy bunko ba*om. Meg oregapamek is tudtak mi az illem...mi az h regen sem igy ment. Pont regen volt az hogy minden randinviraggal vartak a csajt. Most meg egy csokit is sajnalnak tolunk...mert egybol penzehes ek titulalnak. Majd ha karib tengeri nyaralast meg autot ker akkor merjetek megszolalni hogy penzehes...ne egy hamburger miatt ...soher majmok.....
2015. máj. 28. 17:25
 35/41 anonim ***** válasza:
61%

Én vagyok a 42 éves válaszoló.

Kedves Sándor(akinek szól, tudni fogja!!!) az, hogy te kivénhedt MILF-nek nevezel, az téged minősít. Egyre jobban értem, miért nem találsz nőt magadnak!

És az, hogy egy nőnek fizetsz pl. egy mozit, vagy egy tábla csokit, nem jelenti azt, hogy ATM-nek néz. Sajnos vannak ilyen sóher pasik, akik egy kóla árának is elkérik a felét...aztán csodálkoznak hogy nem kellenek senkinek.

Aki elvárná,hogy a nő hívja meg bárhova is, arra nem is tudnék pasiként tekineni. Amióta világ a világ, a pasi udvarol, és ő fizet, ha meghív.

Majd ha a lakásodra pályázik, akkor lehet azt mondani, hogy a pénzed kell...

2015. máj. 28. 20:57
 36/41 anonim ***** válasza:

Hát ha neked az "szeretet", amit így kapsz, akkor hajrá. Nekem 8.

Jaa, és több privit nem kérek!

2015. máj. 30. 06:45
 37/41 anonim ***** válasza:
Haha, melyik bolygón élsz? Engem vagy meghívnak, vagy nem, de nem én fogok egy pasit meghívni, az tuti:)))))
2015. máj. 30. 21:57
 38/41 anonim ***** válasza:

60% gondolom te ezt a két verziód ismered életedben :d de tudod kinézet is van a világon,ezt ne részletezzük..van akinek nem kell megvenni a nőt (:

én mindig kölcsönösségben éltem a barátnőimmel jól megvoltunk így,erre lehet alapozni,nem pénzeltem senkit :D oda vissza megy minden.

Szexkapcsolatban meg pláne ha akad közös program,vagy egy kis szórakozás.Amit akár ő is kitalálhatott.ÉS érdekes,senki nem sértődött be soha,igaz ők mind fiatal nők voltak.

egyenlőség van modern nőnek vallják maguk sokan,hát akkor úgyis viselkedjenek,nem kell rendszert csinálni,alkalmi meghívásból.

Ezek nem az 50es évek

ez mi? :) téged nem is célom felszedni :,D így tőlem aztán várhatsz száz évet is,nem tudom ezt a kijelentést mire vélni...jól teszed! sok sikert ;)

Engem már hívott meg nő,botrány mi? tragédia,mik mennek ebben a világban,totális pusztulás lesz ebből,ha nem csak a férfi pénzel. :/

lehet keresni szűzlovagokat mert sajnos van elég,és őket aztán le lehet élni csontig :)

2015. máj. 30. 23:01
 39/41 anonim ***** válasza:

A 35, 36, 37-es válaszaim annak szólnak, aki folyamatosan a priviket írta rám!

A 42 éves válaszoló voltam

2015. máj. 31. 07:03
 40/41 A kérdező kommentje:

Nekem is van olyan ismerősöm aki egy kóla megvétele után kijelentette hogy ne a pénzéért szeressék a nők XDDDD

Hát...aki egy kólán így fennakad az is egy h*lye...

Majd ha BMW-t meg 60 ezer forintos ruhákat vetetek meg vele akkor merje azt mondani hogy "ne a pénzemért szeress".

Ne egy sz*ros kóla miatt :D Szánalmas...

2015. máj. 31. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!