Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én szívemet fájdítják a nyár közeledtével az utcán egyre sűrűbben előforduló szép lányok?
Figyelt kérdés
ahogy jön a nyár, a lányok is előveszik a passzos ruhákat, karcsú lábú, arányos testalkatú, szép arcú lányokat látok egyre többet munkából hazajövet, magamra zárom az ajtót és kesergek magamban, h esélyem sincs náluk..
de még azok a lányok is felhívják magukra a figyelmet 1-1 rájuk illő csinos ruhával, akik amúgy átlagosak.. ma is megnéztem magamnak három kicsit kövérkés de nagyon csinos formás lányt.. szépek voltak
nem jó ez így, nagyon nem.. legszívesebben ki se mozdulnék a lakásból, mert a sok szép lány látványától majdnem sírógörcsöt kapok..:/
2015. máj. 20. 14:32
11/15 anonim válasza:
Ez van sajnos vesztesek vagyunk ilyen téren, én esetemben betegség miatt hátráltat a csajozás, te esetedben nem tudom, talán a külső? Ha igényesen öltözöl,ápolt vagy és van bátorságod, akkor van esélyed, nekem nincs.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Az én szivemet is fàjditjàk, mivel nekem nincs szép karcsú làbam :(
14/15 anonim válasza:
Érdekes. Engem annyira hidegen hagynak, hogy meg se fordulok utánuk.
15/15 anonim válasza:
Mintha én írtam volna. Nekem bátorságom nincs, de egyébként bárkivel kapcsolatban ilyen vagyok, nemcsak velük. Így nekem sem maradt más, mint figyelgetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!