Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én szívemet fájdítják a nyár közeledtével az utcán egyre sűrűbben előforduló szép lányok?
ahogy jön a nyár, a lányok is előveszik a passzos ruhákat, karcsú lábú, arányos testalkatú, szép arcú lányokat látok egyre többet munkából hazajövet, magamra zárom az ajtót és kesergek magamban, h esélyem sincs náluk..
de még azok a lányok is felhívják magukra a figyelmet 1-1 rájuk illő csinos ruhával, akik amúgy átlagosak.. ma is megnéztem magamnak három kicsit kövérkés de nagyon csinos formás lányt.. szépek voltak
nem jó ez így, nagyon nem.. legszívesebben ki se mozdulnék a lakásból, mert a sok szép lány látványától majdnem sírógörcsöt kapok..:/
Régebben én is ilyen voltam mint Te.Ezen rágódtam sokáig,mára már nem érdekelnek a nők.Nem foglalkozom velük,mivel esélyem sincs náluk,de már megszoktam valójában.
Szóval ha tehetem rájuk sem nézek,tök természetesen viselkedem,és nem foglalkozom velük.Zenét be,külvilág ki,aztán azt csinálnak amit akarnak... ;)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!