Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom legyőzni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom legyőzni a félelmem attól, hogy egyedül maradok életem végéig?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és egyáltalán nem látom esélyét annak, hogy találjak valakit, akivel együtt élhetek és később családot alapítsak. Már biztos vagyok abban, hogy egyedül fogok maradni. Megtettem minden tőlem telhetőt. Egyértelmű számomra a végkifejlett. Bár ne félnék tőle ennyire.

Anyámmal élek együtt. A halála után nem szívesen élnék egyedül. Nagyon félek.

2015. máj. 19. 01:21
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Kedves kérdező amennyiben ismered az itteni hölgyek kilencven százalékát,légy oly kedves add már meg a szoboszlói lakosok nevét.Természetesen ismerkedési céllal kérem,köszi.
2015. máj. 19. 07:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Ne sírj ha a kutyának sem kellesz kérdező! Természetes kiválasztódás... Az alfák kapnak punit. Később gyerekük is lesz. A selejtek meg idővel kihalnak.
2015. máj. 19. 08:16
 23/28 anonim ***** válasza:
55%
Az itteni lányok? Az ITTENI lányok?? :D Talán a valódi életben kellene inkább próbálkoznod :D
2015. máj. 19. 08:51
 24/28 anonim ***** válasza:

figyelj én szívesen dumálok veled erről.

én már 32 vagyok és senkim. Nekem párkapcsolati fóbiám (nem tudom hogy működik) és szexuális fóbiám is van.

pediga nőkhöz vonzódom. ahogy egyik előttem szóló mondta

nem olyan vészes egyedül élni. barátaid attól még lehetnek...élhetsz a hobbidnak stb.ez van.

2015. máj. 19. 09:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Valójában sehogy,de ha beletörődsz,akkor az egy picit segíthet rajta.Mármint az állapoton,amibe vagy.

Én mikor eldöntöttem,és feladtam az egészet,nagy megkönnyebbülés volt,és azóta sokkal nyugodtabb,kiegyensúlyozottabb vagyok,mióta nem foglalkozom egyáltalán a nőkkel.Rájuk sem nézek,nem kísértem magam velük,mert esélytelen...

23/F

2015. máj. 19. 09:54
 26/28 anonim ***** válasza:
A kutad dolgot eleg motbid volt most felhozni, a gyali fiu aktualis esete miatt mondom.
2015. máj. 19. 11:41
 27/28 anonim ***** válasza:

"Kutas" "morbid"

Bocsi, mobilon konnyebb elirni.

2015. máj. 19. 11:43
 28/28 anonim ***** válasza:

Megértelek, én is így vagyok vele. Körülöttem mindenki boldog kapcsolatban él, én meg már nem tudom mit csináljak, olyan egyedül vagyok. Ráadásul csúnya is vagyok.

Kicsit fura, hogy pasi létedre családot akarsz ilyen korban.

2015. máj. 19. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!