Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet szerelem két nő között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet szerelem két nő között?

Figyelt kérdés

Lehet szerelmes egy nő egy násik nőbe anélkül, hogy lezbikus lenne? Vagy a szerelemben nincsnek határok és törvények? Mit gondoltok?

Leírom a történetem.

Mindig is a férfiakat szerettem, meg sem fordult a fejemben, hogy nőt szeressek. Voltak jó és kevésbé jó kapcsolataim, mint talán mindenkinek. Fiatal koromban csókolóztam lányokkal is egy buli alkalmával, egyáltalán nem "belső késztetésből", hanem amolyan kíváncsiságból, de semmit nem éreztem, nem mozgatott meg, nem izgatott fel, sőt, kifejezetten visszatetszőnek gondoltam később. ÉS persze imádtam a férfiakat.

Ez a múlt.

És most beleszerettem egy nőbe. Nem tudom, hogyan. Egyfolytában ő jár a fejemben, szeretném őt boldoggá tenni, ha szomorú legszívsebben sírnék, vele lennék minden másodpercben, felhívnám, megremegek, ha rámnéz, elveszek a szemében. Szerelem.

Csak nem érzek iránta vágyat. Nem izgatnak fel a nők. Azt érzem, hogy ölelném, és megpuszilgatnám, és szorítanám magamhoz és soha nem engedném el. De a szexnek még a gondolatát sem bírom elviselni.

Akkor ez mi lehet? Szerelem testi vonzalom nélkül?

2010. febr. 25. 06:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Most pont egy mélyponton vagyok emiatt. Volt egy buli, amin csókolóztunk. Azóta csak egyszer találkoztunk, de olyan, mintha mi sem történt volna... Nem értem. Nem tudom. Lehet, hogy csak mert ittunk mindketten, de számomra ezt érzelem, nem csak az, hogy hűű most mekkora "buli" már megcsókolni, hanem szeretem.

De talán ő nem így gondolja.

2010. márc. 16. 18:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő is komolyan gondolja csak nem akarja kimutatni, ezért "lazázik". Talán ő sincs tisztában az érzéseivel.
2010. márc. 17. 13:47
 23/27 A kérdező kommentje:
De most pontosan olyan "hideg" velem, mondhatni kerül, olyan, mintha azt akarná jelezni, hogy nehogy félreérts, számomra ennyi volt. :(
2010. márc. 18. 20:15
 24/27 anonim ***** válasza:
Ezt úgy nevezik, hogy biszexualitás.
2010. aug. 10. 01:15
 25/27 anonim válasza:
Én is ugyanilyen problémával küzdök van ugyan egy párkapcsolatom egy férfival akit nagyon szeretek de vele egyidőbe a női nemhez pontosabban egy nőhöz vonzódomnállam az a probléma,hogy szexuális vágyat is érzek iránta akkor én is biszex vagyok vagy most mi van?
2012. okt. 2. 07:51
 26/27 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

Megkérdezhetem hogyan alakultak a dolgok?

Csak mert hasonló helyzetbe kerültem...

2014. aug. 3. 16:45
 27/27 anonim válasza:

Engem is nagyon erdekelne hogy mi lett belole illetve ha semmi sem lett, akkor mikor es hogy mult el

Most velem is ez van, ferjnel vagyok es van egy gyerekem is es beleszerettem egy nalam 6 evvel idosebb csalados nobe

Koszonom ha irsz

2018. jan. 29. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!