Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet szerelem két nő között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet szerelem két nő között?

Figyelt kérdés

Lehet szerelmes egy nő egy násik nőbe anélkül, hogy lezbikus lenne? Vagy a szerelemben nincsnek határok és törvények? Mit gondoltok?

Leírom a történetem.

Mindig is a férfiakat szerettem, meg sem fordult a fejemben, hogy nőt szeressek. Voltak jó és kevésbé jó kapcsolataim, mint talán mindenkinek. Fiatal koromban csókolóztam lányokkal is egy buli alkalmával, egyáltalán nem "belső késztetésből", hanem amolyan kíváncsiságból, de semmit nem éreztem, nem mozgatott meg, nem izgatott fel, sőt, kifejezetten visszatetszőnek gondoltam később. ÉS persze imádtam a férfiakat.

Ez a múlt.

És most beleszerettem egy nőbe. Nem tudom, hogyan. Egyfolytában ő jár a fejemben, szeretném őt boldoggá tenni, ha szomorú legszívsebben sírnék, vele lennék minden másodpercben, felhívnám, megremegek, ha rámnéz, elveszek a szemében. Szerelem.

Csak nem érzek iránta vágyat. Nem izgatnak fel a nők. Azt érzem, hogy ölelném, és megpuszilgatnám, és szorítanám magamhoz és soha nem engedném el. De a szexnek még a gondolatát sem bírom elviselni.

Akkor ez mi lehet? Szerelem testi vonzalom nélkül?

2010. febr. 25. 06:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, inkább rajongás :)
2010. febr. 25. 07:06
 2/27 anonim ***** válasza:
Ha nem vágysz utána, akkor csak egy sima baráti kapcsolat. "Szeretet" amit érzel, nem?
2010. febr. 25. 07:11
 3/27 anonim ***** válasza:
Egyet értek avval hogy rajongás. Néha az erős kötődést vagy szimpátiát összetéveszti az agy a szerelemmel.
2010. febr. 25. 08:14
 4/27 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólóknak.

Ez rajongás és szeretet. :)

2010. febr. 25. 08:56
 5/27 A kérdező kommentje:
De ennyire rajongani? Igazából nem úgy tekintek rá, mint valami bálványra, vagy ilyesmi. Sokkal "emberibb". Vele akarok lenni, csak vele, meg akarom érinteni, simogatni, szeretni, ölelni. És persze nem tehetem meg, mert igen valószínünek tartom, hogy ezzel véget is vetnék a "kapcsolatunknak". De én nem akarok nélküle élni.
2010. febr. 27. 14:10
 6/27 anonim válasza:
Csókolóznál is vele, vagy csak ölelés, puszi? Szerintem kb. itt a határ. :)
2010. febr. 27. 22:51
 7/27 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?Akkor csak a belső tulajdonságai miatt érzed ezt a rajongást?Testileg nem.Szerintem sem szerelem,lehet csak nagyon-nagyon szereted az egyéniségét.Tettél felé már jelzéseket?
2010. febr. 27. 22:58
 8/27 anonim ***** válasza:
Ha így érzed, akkor legyél vele. + érintsd meg és nézd meg a saját reakciódat.. hogy jól esik e hozzá érni
2010. febr. 27. 23:04
 9/27 anonim ***** válasza:
mindenkinek mást jelent a szerelem, én nekem barátságot és szexet. ha nem kívánod szexuálisan akkor én ezt barátságnak nevezném.
2010. febr. 27. 23:39
 10/27 A kérdező kommentje:
Igen, jól esik hozzérni, megérinteni, megsimogatni. Kiráz a hideg olyan jólesik, beleremegek.
2010. febr. 27. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!