Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethet egy fiú tiszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy fiú tiszta szívből egy olyan lányt, akinek csúnya a teste és lóg a melle?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy tényleg csak őt szereti és nem csak azért van vele, mert nem talált jobbat.
2015. máj. 15. 10:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az önbizalmat és a magad felé irányuló elfogadást/szeretet külön kell választani attól amit látsz a tükörben. Az csak egy test, Te pedig annál sokkal több vagy. Ne azonosulj ennyire vele, mert tönkre teszed az életed. Én egy szép lánynak számítok, jó test, szép mell, szép arc...minden adott hogy jól érezzem magam a bőrömben és elégedett legyek. Fura mert az eszemmel tudom hogy jól nézek ki, de bennem mégis valami hihetetlen erős utálat van a testem iránt, olyan szinten hogy minden erőmmel azon vagyok hogy elrejtsem magam. Nem járok sehova, nem ismerkedem, nem hagyom hogy fotó bárhova kikerüljön rólam. Szóval hiába vagyok szép, semmit nem érek vele. Egész életemben ezzel küzdök, ovis korom óta. Ezt azért írtam le hogy megértsd nem a szépség számít hanem a hozzáállás. Ha el tudod engedni azt az érzést hogy csúnya vagy és nem fogsz tetszeni senkinek, akkor simán találhatsz párt aki nagyon szeret és boldog lehetsz. Ha nem tudod elengedni lehetsz bombanő is, mégis boldogtalan leszel mert egy fiú sem tud majd megszeretni igazán. Ahogy engem se.
2015. máj. 15. 16:04
 22/22 anonim ***** válasza:
meztelen képet fej nélkül! csak így tudok valamit mondani
2015. máj. 15. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!