Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethet egy fiú tiszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy fiú tiszta szívből egy olyan lányt, akinek csúnya a teste és lóg a melle?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy tényleg csak őt szereti és nem csak azért van vele, mert nem talált jobbat.
2015. máj. 15. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az 5. vagyok :) A szerelemben nem számít hogy nézel ki. Ezt csak a különböző reklámok hitetik el az emberekkel. Nem véletlenül mondják, hogy a szerelem vak. Olyan nincs hogy egy átlagos, egészséges ember csúnya lenne. Persze más kérdés, hogy ha annak látod magad akkor az önbizalmad elveszik és csak ezen fogsz parázni. Minden embernek mást és mást jelent a szép és a csúnya. Nekem pl csúnya ha egy lány agyonsmikelt, szolizott szétplasztikázott fap*csa. Engem leginkább a lányok mosolya és hangulata fog meg. Nekem az a szép lány aki szépen mosolyog :D
2015. máj. 15. 11:28
 12/22 A kérdező kommentje:
11.: de mikor folyamatosan annak az igazolását látom, hogy ronda vagyok, akkor mégis mitől lenne önbizalmam?
2015. máj. 15. 11:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Önbizalmad bármitől lehet. A plázacicáknak a vásárlástól, nekem a gitározástól. Tűzz ki magadnak egy bármilyen célt! Egy könyv elolvasása, készíts kézzel valamit, rakj ki egy puzzlet, táncolj végig egy zenét egyedül, élvezd az életed. Sokan vannak akik azt hiszik, hogy lesz majd jobb is. Ez tévedés. Egy életed van és magadnak kell gondoskodnod arról, hogy jobb legyen. Magadnak kell tetszened. Nem megy egy mp alatt, de ha valamiben ebben hihetsz hogy sikerül ha teszel érte.
2015. máj. 15. 12:18
 14/22 anonim ***** válasza:
5 11 es voltam :D
2015. máj. 15. 12:18
 15/22 anonim ***** válasza:

Mutass képet. !

Miért lennél ronda ?

Egyébkén nagyon nem ettől függ ki kit szerethet.

2015. máj. 15. 12:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Milyen igazolást látsz rá hogy ,,ronda'' vagy?
2015. máj. 15. 12:32
 17/22 A kérdező kommentje:
16.: saját magamat a tükörben. Elég termetes igazolás :)
2015. máj. 15. 12:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kevés az az ember aki magát szépnek látja a tükörben. Szóval ez a forrás nem hiteles:)
2015. máj. 15. 13:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem. A csúnyát most tekintsük személyenként, mert valamilyen szintig nyilván relatív, hogy kinek mi.

Mell annyira nem érdekel amúgy, bár ha tényleg olyan mint írod akkor annyira az se tetszene gondolom. De pl. az nem zavar, ha szinte semmi melle nincs egy lánynak.

Az alak viszont fontos nekem, nem tudom elképzelni, hogy összejöjjek egy olyan lánnyal akit nem találok minimum elfogadhatónak alakra.

2015. máj. 15. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Sokféle zakkanása van embereknek. Ismerek egy házaspárt, ahol a férfi kifejezetten jóképű, sportos, sármos fickó, a feleség pedig akkor is rondának számítana, ha nem lenne százhúsz kiló. És nem meghízott, hanem akkor is ilyen volt már, amikor összejöttek. A fickó valamiért mégis odavan érte, imádja, pedig minden ujjára kaphatna 50 jobbat.

Szóval nyilván jelentősen rontja az ember esélyeit a csúnya külső, de teljesen nem nullázza le.

2015. máj. 15. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!