Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet egy fiú tiszta szívből egy olyan lányt, akinek csúnya a teste és lóg a melle?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy tényleg csak őt szereti és nem csak azért van vele, mert nem talált jobbat.2015. máj. 15. 10:37
1/22 papagenou válasza:
a test egy dolog. ha szerethető a lány, ő is tud szeretni, nem goromba, gondoskodó stb stb akkor egy olyan fiú aki nem a farkának él, szeretheti gond nélkül.
3/22 papagenou válasza:
DE! ez a kérdés felnőtt párkapcsolatokban van és egy férfi (és most a gondolkodására gondolok) hamarabb fog ilyen nőt szeretni, mint egy "fiú"
5/22 anonim válasza:
Ez egy buta kérdés. Persze hogy. Nekem is volt barátnőm akinek kicsit lógott (ez nem egy szép szó rá). Eszembe se jutott hogy kereshetnék jobbat. Akkor és még ma is :) az a tökéletes mell számora :D és nem a kinézete miatt hanem a lány miatt aki mögötte van. Nincs tökéletes ember.
6/22 A kérdező kommentje:
5.: de az enyém nem csak kissé meg van ereszkedve, hanem olyan, mint egy 70 évesé, a mellbimbók teljesen lefele néznek a föld felé
2015. máj. 15. 11:08
7/22 anonim válasza:
Én szeretek egy olyan lányt, akinek voltaképp nincs melle. Teljesen lapos. Ilyen lapos lányt még soha nem láttam. És nem, nem tizenéves - nekem pedig a nagy, feszes, formás keblek a gyengéim. Szóval, miért ne?
8/22 A kérdező kommentje:
Ne nekem nagy és teljesen lóg. Bármit megadnák azért, hogy egyáltalán ne legyen melle.
2015. máj. 15. 11:14
10/22 A kérdező kommentje:
9.: ha egy kicsi fogalmad is lenne a mell szerkezetéről, tudnád, hogy gyúrással itt semmire sem megyek.
2015. máj. 15. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!