Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még "úriember" férfiak, akik szeretnek gondoskodni a párjukról?
Gondoskodás alatt nem pénzügyi dolgokat értek, hanem olyan apróságokat, hogy pl. ha meglátod hogy a kanapén alszik akkor betakarod, néha csinálsz neki reggelit, ha beteg akkor ápolod, megmented a nagy pókoktól, ilyesmik, illetve emellett kicsit konzervatívabb, nem egyből megfektetni akarja a nőt, hanem ismerkedni, és ezzel együtt nem az olyan nők tetszenek neki, akik mindenüket kiteszik, udvarias, stb. Valamint nem olyan "úriember", hogy kapálózik, hogy ő micsoda gentleman mégse kell a nőknek, az összes nő h...e p...a, pedig ő aztán úriember :D
Vannak még ilyen férfiak?
(Nem ismerkedési céllal írtam ki, csak kis helyzetfelmérés :D )
Nekem ez a barátzóna kifejezés nagyon nem tetszik, mert a barátság eleve egy szoros lelki kapcsolat. A "pasi, aki belém zúgott, de nekem nem kell, viszont jó lelki szemetesládának" nem barát (tegyük hozzá, szerintem nem is jó ötlet az egész). Na, mindegy, gondolom nézőpont kérdése.
Úgy látom, itt a "papucs" fogalma sem ugyanazt jelenti mindenkinek. Miért lenne papucs, aki apróbb kedves gesztusokkal kedveskedik annak, akit szeret. A férjem is ilyen, ugyanakkor nagyon erős, határozott, sőt néha kicsit akaratos egyéniség, irányító, dominánsabb típus. Rá ugyan az álnokság sem mondaná, hogy papucs. A "papucs" nem meri felvállalni a saját véleményét, akaratát, nem mer az asszony nélkül döntéseket hozni, nem mer ellentmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!