Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még "úriember" férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még "úriember" férfiak, akik szeretnek gondoskodni a párjukról?

Figyelt kérdés

Gondoskodás alatt nem pénzügyi dolgokat értek, hanem olyan apróságokat, hogy pl. ha meglátod hogy a kanapén alszik akkor betakarod, néha csinálsz neki reggelit, ha beteg akkor ápolod, megmented a nagy pókoktól, ilyesmik, illetve emellett kicsit konzervatívabb, nem egyből megfektetni akarja a nőt, hanem ismerkedni, és ezzel együtt nem az olyan nők tetszenek neki, akik mindenüket kiteszik, udvarias, stb. Valamint nem olyan "úriember", hogy kapálózik, hogy ő micsoda gentleman mégse kell a nőknek, az összes nő h...e p...a, pedig ő aztán úriember :D

Vannak még ilyen férfiak?

(Nem ismerkedési céllal írtam ki, csak kis helyzetfelmérés :D )

2015. máj. 14. 22:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Azok a pasik akik úgy gondolják hogy noknek csak bunkó pasik kellenek... Lehet így érzitek, én valahol meg is értem. De ilyen esetben nem mondanám hogy nok. Inkább olyan tinik akik azt se tudják mit akarnak még. Majd az élet kialakítja. Keressetek olyat aki érett hozzátok és megbecsül titeket.
2015. máj. 15. 11:16
 32/35 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy, kerdezo?
2015. máj. 15. 11:35
 33/35 anonim ***** válasza:

Nekem ez a barátzóna kifejezés nagyon nem tetszik, mert a barátság eleve egy szoros lelki kapcsolat. A "pasi, aki belém zúgott, de nekem nem kell, viszont jó lelki szemetesládának" nem barát (tegyük hozzá, szerintem nem is jó ötlet az egész). Na, mindegy, gondolom nézőpont kérdése.

Úgy látom, itt a "papucs" fogalma sem ugyanazt jelenti mindenkinek. Miért lenne papucs, aki apróbb kedves gesztusokkal kedveskedik annak, akit szeret. A férjem is ilyen, ugyanakkor nagyon erős, határozott, sőt néha kicsit akaratos egyéniség, irányító, dominánsabb típus. Rá ugyan az álnokság sem mondaná, hogy papucs. A "papucs" nem meri felvállalni a saját véleményét, akaratát, nem mer az asszony nélkül döntéseket hozni, nem mer ellentmondani.

2015. máj. 15. 13:45
 34/35 anonim ***** válasza:
33as: Kicsit itt off, de a barát zóna név terjedt el. A haver zóna valóban pontosabban definiálná a szitut, mert az ilyen zónába kerülők valóban nem komoly barátok, hanem csak cimborák, akik ilyen-olyan okokból (jellem, kinézet, etc) Sosem számítanak potenciális párnak.
2015. máj. 15. 16:14
 35/35 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok.
2015. máj. 16. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!