Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a párotokkal ha hülyeségnek tartaná amit tanultok, és ezt nem is titkolja, sőt még kötözködik is miatta?
Csatlakozom az előttem szólókhoz, igen. A kölcsönös tisztelet és egymás elfogadása nagyon fontos része egy jó párkapcsolatnak. Ha ő nem tartja sokra ezt a területet, attól még ugyanúgy támogathatna benne, ahelyett hogy nyíltan kifejezi kvázi a lenézést.
Remek példa erre a párom, abszolút hülyeségnek tartotta, amit tanulok, teljesen más világban mozog (az én szakom bölcsészképzés, ő pedig mérnökinformatikus lesz), mégis érdeklődik iránta, és észrevette, mennyire élvezem ezt és mennyire nekem való, azóta pedig különösen támogató.
Igen, mindenképp.
Egyébként jól sejtem, hogy valamilyen bölcsész szakon tanulsz? Mert az emberek nagy része sajnos eléggé lenézi a bölcsészeket, és már kezd számomra is baromira zavaróvá válni (mondom ezt nem bölcsészként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!