Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha ilyen miatt szakítanátok?

Figyelt kérdés
Valami apróságon összevesztünk ezért nem beszéltünk egy ideig, de a következő napokba valaki elég durván bántalmazott (nem szeretném pontosan leírni hogy mit tett, nem akarom hogy valaki magára ismerjen). Akkor még egyedül neki meséltem el, de nem hitte el, szerinte csak kitaláltam az egészet és annyira megharagudott hogy ilyen durva hazugságot találok ki (szerinte), hogy szakítottunk...nem volt elég feldolgoznom azt a dolgot, de még a barátom se hitt nekem, ezért csak egy másik embernek meséltem el mert tudtam hogy senki se hinné el.....és tudom hogy jól cselekedtem akkor mikor napokkal utána írt hogy fontos vagyok neki, rá mindig számíthatok, maradjunk barátok, de én elutasítottam, mert ha tényleg számíthatnék rá akkor hitt volna nekem és nem lépett volna le mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá....csak hiába zártam le, nem tudom elfelejteni ezt az egészet....nem elég hogy megölt bennem ezzel valamit az az ember, de még a kapcsolatommal is fizetnem kellett érte...és akinek elmeséltem mondta hogy ha az ő barátnőjével tette volna ezt valaki akkor kinyírta volna azt az állatot és támogatta volna mindenben a barátnőjét, nem hagyta volna el és nem hazudtolta volna meg, szóval szerinte ne bánkódjak olyan pasin aki lelép ilyenkor, de mégis fáj hogy nem hitte el....és én is tudom hogy jobb is hogy lelépett, de az érzéseimet nem tudom irányítani, ettől még ugyanúgy szeretem és ha meghallok egy számot akkor mindig ő jut róla eszembe...szerintetek mit tegyek hogy túllépjek ezen az egészen? Már megbántam hogy elmondtam neki és kezdem úgy érezni hogy az én hibám amit velem tettek...
2015. jan. 15. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdd úgy érezni, hogy a te hibád, mert nem hiszem hogy te tehetsz róla, hogy bántalmaztak.

És ha megtörtént, akkor alap, hogy el kell mondani annak, akit a legjobban szeretsz, és megbízol benne.

És neki meg alap, hogy melléd kell állnia. Legalább lelkileg.

És sajnos egy ideig ilyen, ha elveszítünk valakit. Az idő majd gyengíti az érzéseket. Nehéz, de ezek után szerintem jobb lesz így.

2015. jan. 15. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne bánkódj ezen.

Ha annyira r..hadék volt az exed, hogy nem hitt neked, akkor jobb is, hogy szétmentetek.

Amit tettek veled, meg nem a te hibád.

2015. jan. 15. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:
ANYÁÁÁD mik vannak... Mond, hogy ott hagytad azt az állatot... Az ilyen nem ember! Inkább legyek örökké szingli, mint hogy ilyennel hozzon össze a sors!
2015. jún. 24. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!