Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Borzasztóan érzem magam.

Figyelt kérdés

Van barátom egy éve, ő nekem az első, előtte sosem adtam esélyt senkinek.

Rengeteget jelent nekem, ő jelenleg a legfontosabb ember az életemben, szerelmes vagyok belé. Viszont mostanában sokat veszekszünk.

Tegnap késő délután elég durvára sikeredett veszekedésünk volt, olyannyira, hogy borzasztó dolgokat vágtam a fejéhez, olyat, amiket sosem mondanék. Borzasztóan éreztem magam, és nem tudom elfelejteni a tekintetét, amikor kimondtam azokat a bántó szavakat, csendben lett és csak nézett rám... Megbántottam azt, aki a legfontosabb nekem.

Most jön csak a legrosszabb dolog: Utána ő elment szórakozni, és hajnalban hazafelé balesetet szenvedett. Elütötte egy elég nagy sebességgel közlekedő autó az utcán.

Amikor engem éjszaka felhívtak, hogy mi történt, nem tudtm szóhoz jutni. Nem tudtam aludni amiatt, amit mondtam neki, és aggódtam is érte.

Sokkot kaptam, sírógörcsöt, már bedagadtak a szemeim, úgy érzem, hogy az én hibám minden.

Három bordája megrepedt, a lába két helyen eltört és elég súlyos agyrázkódást szenvedett.

Nem mentem be hozzá az éjjel. Ma reggel futottam be, de ennél szomorúbb én még sosem voltam. Láttam, ahogy ott fekszik, meggyötört fejjel az, akit annyira szeretek. Eszméleténél volt, de teljesen sokkot kapott, még mindig látszódott rajta.

Annyira nagyon sajnálom.. Nem tudom abbahagyni a sírást. Annyira szeretem őt.. Mit tudok ezzel az érzéssel kezdeni? Ti éreztetek már ilyet? Történt veletek ilyen?

19L

2015. máj. 10. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Ha még együttvagytok akkor illik mellette lenned még ha úgy is néz ki hogy nem kívánja hogy ott legyél! Te elmondthatod hogy segítetted a nehéz pillanatokban, még mielőtt felépülve a fejedhez vágná.

Aztán ne bánj meg semmit, biztos joggal veszekedtél vele, az akkori helyzet jogosságán nem változtat a baleset.

És ha már olyan állapotban lesz akkor beszéld meg vele a kapcsolatotokat de csak akkor. Addig semleges meg kedves témákat vegyél neki csak elő.

Az a baj tudod, hogy annyira megíjedtél hogy most máshogyan látod a valóságot a balesete miatt. Amit megértek, de hidd el, hogy leginkább avval segítesz mindenkinek ha Te helytállsz és úgy hogy magadat sem hanyagolod el, azzal hogy nem alszol vagy eszel.

2015. máj. 10. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
46%
nem tehetsz semmirol. mindenkivel elofrdul hogy neha meggondolatlan. erre szoktam mondani hogy sose valj el senkitol haraggal mert ki tudja hogyan latod ot viszont legkozelebb. kerj bocsanatot, szeresd ha fontos neked es mutasd is ki iranta. mondd el hogy megbantad es meg fog neked bocsatani:) felepul o is es a kapcsolatotok is.. hidd el annal erosebb lesz koztetek a kotelek ha ezt atveszelitek. :) ne keseredj el. kitartas:)
2015. máj. 10. 22:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenképpen bemegyek hozzá és jó sokáig ott is maradok, csak nem tudom, abba tudom-e hagyni a sírást. Kétlem. És nem akarom még jobban lehangolni, így is kivan.
2015. máj. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!