Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan érzem magam! Nem való nekem kapcsolat?
Barátommal már majdnem 2éve együtt vagyunk. Szeretem, ő is szeret, de borzasztó féltékeny vagyok. Ha tudom, hogy pl fürdőbe megy nélkülem nagyon rossz érzés, hogy tudom, más, nálam sokkal csinosabb lányokat is megnéz, szinte fehérneműben. Nagyon féltékeny vagyok, tudom, hogy szeret és, hogy nem csalna meg, de akkor sem bírom én ezt. Úgy érzem, nem való nekem kapcsolat, rám jön a sírás, ha már kicsit másképp szól hozzám, mint ahogy szokott, egyből úgy érzem, baj van, közben semmi csak pl. fáradt. Hogyan lehetnék ezen túl? Mikor megyünk sétálni, akkor is olyan rossz látni, hogy megnézi a szép lányokat (akiket persze én is megnézek), és tudom, hogy ez természetes és nincs semmi baj abból, ha megnézi, de borzasztó rosszul esik. Szeretnék én is olyan szép lenni, aki mellett nem néz meg más lányokat.
Nekem nincs nagy mellem, sőt, az alakomhoz képest elég kicsik, viszont szépek, formásak (75/B), és rossz a tudat, hogy másnak nagyobb van és szebb. Szeretnék tökéletes lenni neki, de nem vagyok az!!! :((
Nem tudom, hogy tudnék ezen túljutni, sokszor sírok emiatt (persze nem előtte) és tudom, hogy hülyeség, hiszen velem van, engem szeret, de ezen akkor sem tudok túljutni!!!
:\'(
19/L
Plasztikai sebész? Nincs arra pénzem és nem csúnyák a melleim, hogy megcsináltassam, csak kicsik. Nem tudnék úgy élni, hogy valami más anyag van a mellemben.
Nem nézegetek fehérneműben lányokat, csak én is járok fürdőbe, én is megnézem a csinos lányokat, mint bárki más. Ez utcán is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!