Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak akiknek ilyen lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek ilyen lányok jönnek be (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

40-45%-osak?

Kb olyan vagyok, egy betegség miatt nem tudok lejjebb fogyni, de nagyon odafigyelek, rengeteget mozgok, emiatt nem is hízok tovább.

25 éves vagyok ébként.

Van olyan srác, akinek így még tetszhetek?

2015. máj. 10. 20:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
30: Igen a lényeget emelted ki... :)) Amúgy szerinted a zsír át alakul izommá, és az alkohol bontja az izmokat? :0 (Nem értem miköze a 66%nak bármihez is..) 31: Kijelentetted, hogy nincs bennük szénhidrát... :/ Mégis igazam van, most meg próbálsz lehúzni, szánalmas... :D
2015. máj. 11. 00:35
 32/40 anonim ***** válasza:
33: Miattam ugyan nincs bajban, az energia mérleget nem vitattam, csak a dilettáns kijelentésed zavart. Semmit nem próbálok beadni/eladni neki.(Amúgy fermentáló laborban dolgozom ha érdekel, sörgyár...) Hulladék alatt mit értesz drága?
2015. máj. 11. 00:42
 33/40 Scav ***** válasza:

Szomáliában van hormonzavaros túlsúlyos?

Amúgy nekem a 20-30% jön be.

2015. máj. 11. 13:09
 34/40 anonim ***** válasza:

Nagyjából hasonló alkatú vagyok én is. Az exem folyton alázott érte, kaptam érdekes beszólásokat, akkoriban azt gondoltam, ez a normális, elvégre nem tudhatják, miért vagyok ilyen, nyilván mindenki azt gondolja, zabálok, és különben is szeret, szóval el kell nézni, hogy beszólogat... :D

Te tanulj a helyzetemből, ne add ennyire "alá". :) Azóta van más, mostani párom így szeret, ahogy vagyok, pocival együtt. Lesz olyan, akinek így is tetszel, ne aggódj! :) A fő, hogy magaddal légy elégedett így is, hiszen dolgozol a dolgon!

2015. máj. 12. 21:04
 35/40 anonim ***** válasza:

én is pajzsmirigy alulmüködéses voltam csak férfi, és már a napi 3 minimális étkezés is hízáshoz vezet.

szóval étrendet senki ne mondja, ha reggelire 2 zsömle, ebédre egy kis rizs+csirkemell estére pedig egy gyümölcssali.

ez mind hízáshoz vezet. hormonális oka van, hogy lassú az anyagcsere, mindegy mit és mennyit eszel, orvos is megmondta. Ha hízol azon nem segít az istenverte fogyókura sem.

2015. máj. 12. 21:13
 36/40 A kérdező kommentje:

Engem inkább ilyen kérdések szoktak érni, hogy "te mindig ilyen keveset eszel?"

gondolom nem hiszik el amit látnak, a testem alapján. :D

Pedig a reggelire 2 kifli meg egy joghurt igazán nem sok, igaz nem koplalok mert nekem ez tökéletesen elég. :P

Amúgy sok zöldséget eszem, nem nagyon eszem szénhidrátot ezen a pár kiflin kívül igazából...

De bármilyen tippnek örülnék, kipróbálnám.

2015. máj. 12. 22:11
 37/40 anonim ***** válasza:

de mégegyszer leírom olyan lassú anyagcserével nem fogsz fogyni, előtte a gyökerét kell megszüntetni a problémának, utána fogsz fogyni.

Én se tudtam, most meg izmos vagyok. Azért két végpontról beszélünk.

2015. máj. 12. 22:15
 38/40 Estienne ***** válasza:

Lehet koplaltál már? Kevés az izom? A rossz táplálkozás eleve rossz hormonrendszert eredményez. Ahogy fent is írták, ha már egyszer lelassult az anyagcsere, sokkal nehezebb a dolgod. Van akinek kell 4000 kalória hogy fejlődjön és van aki már 1500 után hizik. De beszélgess olyannal, aki izmosodni akar vagy szép kerek feneket, de olyan anyagcseréje van, hogy ehhez egész nap enni kell és már hányingere van a kajától. Persze nem bírod lehet átérezni de ilyen is van és az se egyszerű...

Azonkívül még simán lehet inzulinrezisztencia is plusszba, csak azzal meg nem foglalkoznak amíg cukorbetegség nem lesz belőle.

De a normális táplálkozás sokat javít ezeken az állapotokon, a súlyzós edzés az inzulinrezisztenciát teljesen képes helyrehozni.

Kifli? Kuka. Kenyér? Kuka. Tészta? Kuka.

Fehérjének: csirke, tojás, túró, hal, kisebb zsírtartalmú húsok.

Szénhidrát: Zab, rizs, kuszkusz, de ezek mellé is menjen sok zöldség.

Zsirok: Nem kell félni tőlök, de helyén kell kezelni. Napi 40-50g belefér, de ennek fele legyen telítetlen.

Mozgásnak meg (jó, én picit ebben elfogult vagyok) súlyzós edzés és aerob edzés. Vigyázva az izületekre, elején kis súllyal megtanulva a helyes mozgást, aztán nagy! súllyal való edzés. Egy lány se lett még túl izmos szteroidok nélkül, főleg úgy, hogy amíg fogysz nem fogsz izmosodni, ettől nem kell félni. De bármi hihetetlen, a jó formát a csajoknál is az izom adja, így azt lehetőség szerint növelni, de minimum nálad megtartani kell. Tehát lassan menjen szépen a súlyzós edzés, ez után az izmok csak úgy szippantják be a tápanyagot.

Aerob edzésnek meg bicikli, séta, elipszis tréner legalább 40 percig.

Sok mindenre nem tértem még ki mint maga az étrend összeállítása vagy edzésterv, de azért regényt nincs kedvem írni. Olvasd el az ingyen letölthető " AMIT A ZSÍRÉGETÉSRŐL TUDNOD KELL" és a "sárga kapszula" című könyvet.

Nem lesz egyszerű, akár egy év is kellhet hozzá, de remélem van ennyi kitartásod, ha én már ennyi időt áldoztam rá :D Én drukkolok, de más nem csinálja meg helyetted, ez rajtad áll. Persze ezt az alkatot is el lehet fogadni, de a legtöbb embernek nem tetszik és pláne nem egészséges.

2015. máj. 13. 06:52
 39/40 anonim ***** válasza:
"reggelire 2 zsömle, ebédre egy kis rizs+csirkemell estére pedig egy gyümölcssali" jó hogy híztál tőle, tökéletesen alkalmatlan "étrend a zsírégetésre, innen a csirke az egyetlen kaja ami nem hulladék...
2015. máj. 13. 18:08
 40/40 anonim ***** válasza:

#38 nagyon jól beszél. (y)

A lényeg hogy életmódváltás kell, de a szervezeted nem egy gép amin benyomsz egy kapcsolót és totál más étrendel működni fog. Összeesik az anyagcsere, hormonháztartás, stb... Idő kell neki, nem túlzás, kb. egy év mire egy szervezet a zsömle, kenyér, felvágott, tészták, krumpli, zsíros húsok, fehér rizs, tej, vajkrém, gabonapehely, bármilyen cukrot tartalmazó ételek (üdítők, kávé, tej, gyümölcs, minden hulladék) stb... témáról át tud állni egy normális étrendre.

Zsömle, fehér rizs, gyümölcs diétában, vagy inzulinrezisztenciás, pajzsmirigy rendellenességes személy étrendjében? Ne nevettessetek már, kb. a 3 "étel" ami a lehető legrosszabb ilyen esetben...

2015. máj. 13. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!