Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akiknek ilyen lányok jönnek be (kép)?
40-45%-osak?
Kb olyan vagyok, egy betegség miatt nem tudok lejjebb fogyni, de nagyon odafigyelek, rengeteget mozgok, emiatt nem is hízok tovább.
25 éves vagyok ébként.
Van olyan srác, akinek így még tetszhetek?
Ha már megvan a baj, annak a kezelése még nem elég. Pajzsmirigy? Hiába van gyógyszeres kezelés, kell egy jól összerakott (szálkásító) diéta. Ez magas fehérje és alacsony szénhidrát (főleg rost) tartalmú ételeket foglal magában. Nem fogyókúráról beszélünk! Persze hozzá testmozgás (én a súlyzós edzést ajánlom). A többi csak kifogás, ha nem is leszel soha fitness model, azért le lehet faragni a súlyból. De persze ehhez kell kitartás.
Tudom, nem ez volt a kérdés, csak megemlítettem...
Ha most azt mondjuk hogy biztos van olyan ember akinek igen, akkor boldogabb leszel??
Nekem speciel a 25 jön be de attól még akad akinek a több is.
Pölö nagyapám beérné veled szerintem :)
Egy szóval se írtam a koplalást, mivel az csak ront a helyzeten. Napi 4-5 étkezés minőségi ételekkel megtervezet mennyiségben. Nem törekedni kell hanem csinálni. Fiatal vagy még ahhoz, hogy így nézz ki.
Nem piszkálni akarlak, csak segíteni. Nem egyszerű, nem 2 hónap alatt lesz eredmény, de ha nem vagy megelégedve magaddal, tenni kell érte.
Nekem nem jön be, mondjuk ezen a táblázaton egyik se igazán.
Esetleg a 15-17, 20-22%-osak.
A kérdésre visszatérve, van akinek tetszenek azok is.
Az egyik osztálytársam az 50%-oshoz hasonló alkatú, csak jóval kisebb a melle, és mégis rengeteg pasinak tetszik.
Mindegyik pasija vékony, átlagos kinézetű volt eddig.
Magas az önbizalma, szexinek érzi magát, és ez gondolom bevonzza a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!