Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akiknek ilyen lányok jönnek be (kép)?
40-45%-osak?
Kb olyan vagyok, egy betegség miatt nem tudok lejjebb fogyni, de nagyon odafigyelek, rengeteget mozgok, emiatt nem is hízok tovább.
25 éves vagyok ébként.
Van olyan srác, akinek így még tetszhetek?
Az a baj, hogy senkit nem érdekel, hogy miért nézel ki úgy ahogy, csak a végeredményt értékelik.
Szóval neked, hogy beteg vagy, többször annyi energiát kell befektetni, hogy jól nézz ki, mint másoknak (ez persze nem ÉHEZÉST jelent).
Ez a hormonális teszetosza az orvosok által hajtogatott távhit, hogy megvedd a drága gyógyszereket, meg lehúzzanak anyagilag.
Egyél csirkét, salátát, zöldséget, marhát, tojást, ezektől nem hízol mivel nincs bennük ch. Ennyi az egész. Ilyen egyszerű...
Kíváncsi lennék mi volt életedben a leghosszabb időintervallum, amit 0 szénhidráttal töltöttél...
Jut eszembe van egy ismerősöm, 23 éves lány. Hasonló alkat VOLT, orvosok pajzsmirigy eredetű hormon problémát állapítottak meg nála. Szét is vagdosták, műtötték, írtak neki "diétát" szerencsétlen mindent kipróbált.
Fél éve írtam neki egy étrendet, ma már nincs 25% a testzsírja, és egy nagyon csinos csajszi. Ennyit az orvosokról...
Hormonok ide vagy oda, az vagy amit eszel. A matematikát meg a biológát nem lehet átba_ni. Ha kalória deficitben vagy fogyni fogsz.
Az a baj, beírjátok google-ba hogy hormonális elhízás, és miket dob ki első körben? vital.hu webbeteg.hu hazipatika.hu femina.hu noiportal.hu magyarul nettó baromságot. Ezeken az oldalakon azt írják amit a "beteg" látni akar. Ergo, jók vagyunk dagin, nem az a baj hogy szarul kajálsz, vagy/és nem mozogsz.
A szervezet nem így működik... A táplálkozással lehet befolyásolni a saját hormon háztartásodat, valamint ha nem viszel be olyan tápanyagot amit a szervezet nem tud elrakni zsírba, nem zsírosodsz. Ilyen egyszerű, ezt kéne felfogni, és nem lebarmozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!