Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akiknek ilyen lányok jönnek be (kép)?
Figyelt kérdés
40-45%-osak?
Kb olyan vagyok, egy betegség miatt nem tudok lejjebb fogyni, de nagyon odafigyelek, rengeteget mozgok, emiatt nem is hízok tovább.
25 éves vagyok ébként.
Van olyan srác, akinek így még tetszhetek?
2015. máj. 10. 20:12
2/40 anonim válasza:
Van :) Nekem nem annyira a külső számít, mint az hogy belül megfogjon valami :) 30F
3/40 A kérdező kommentje:
Hormon gondjaim vannak, járok endokrinológushoz, szedek gyógyszert, de igazán semmi nem történik...
Amúgy kösz az előítéletet. :)
2015. máj. 10. 20:15
4/40 anonim válasza:
45%-osnál lévő hölgy hasa nem jön be annyira, de a 40% oké.
6/40 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. Nem csak a külső számít, ha a belsőd rendben van, akkor lesz pasid.
7/40 anonim válasza:
hogy őszinte legyek nekem még a 35%-os sem tetszik
9/40 anonim válasza:
JAJ :O még sem...
a 25%-osra gondoltam az előbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!