Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van a sulinkba egy 5.-es fiú akivel együtt szoktam kajalni a suliba, és egyszer mesélt a testvéréről és gondoltam hogy rákeresek facebookon. Ráírtam és elkezdtünk beszélgetni. Nekem nagyon szimpi és tetszik. De miről beszéljek vele? Sajnos vele nem egy suliba járok mert másik gimibe jár. Szívesen találkoznék vele, de nem tudom mit csináljak, hogyan írjam le neki.2015. máj. 10. 20:08
1/1 chupie válasza:
Szia fiú vagyok és nem első hogy segítek valakinek. Ha tetszik és ismered a tesóját akár üzenhetsz vele is ,de azt írtad ismered a facebookját . Én a hejedbe gyorsan cselekednék ijen lehetőség ritka szerencse.Próbáld meg egyszer élünk.Azt mondom megéri megüzenni a tesójával.Én ezt mondanám:Szia én (Név) vagyok és annyit szeretnék mondani hogy szeretlek .Fiú ként nem nagyon tudok többet segíteni .Nekem ezt mondaná egy lány szerintem én viszont gondolnám.Azt is leírhattad volna hány éves hisz a fiúk késöbb érnek mint a lányok és 11-12év fölött egy ideig a lányok szemérem dombjait nézik és kell nekik.Ha összejönne ne habozz a csókkal stb de kérdezd meg mit szeretne.Hisz a fiúk is szeretnek romantikázni csókolózni a többit nagyobb korban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!