Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszonyul a többség ellenszenvvel a homoszexuális emberekhez?
Azt vettem észre (főképp a fiúk, férfiak körében), hogy sokan utálattal vagy undorral beszélnek a meleg emberekről. Gyakran látom, hogy megbélyegeznek valakit a szexuális orientációjuk miatt, vagy ha heteró, de nem egy jó ember, akkor odaírják, hogy „legalább nem meleg”.
Nem értem, hogy miért jó ez. Persze, nem értek egyet a felvonulásokkal: én csak azt mondom, hogy a meleg, illetve leszbikus embereket a társadalom egyenértékű részének kéne tekinteni. Miért olyan nehéz elfogadni valakit, aki egy kicsit másmilyen?
15/l
Mert egy undoritó gyülölködő leszbi, de valahol mélyen minden meleg gyülölködő, de pl nála ez nyilvánvaló. Ez betegség (hisz természetellenes) és felháborit hogy mostanában ilyen nagydobra verik és mindenki örül neki. Aki támogatja, az támogatja a rosszindulatot, a gyülölködést, a tévelygést, és elfogadja hogy diszkriminálják. A középkorban még kemény bosszút álltak az ilyeneken (persze más szegény ártatlanokon is), de ma már mindenkinek minden mind1 és sz*rnak az egészre, mindenhol ez az általános hozzáállás. Nekem sincs már kedvem érvelni meg tisztázni a dolgokat, mert törlik a hozzászólásom, de attól az még igaz marad. Ez egy gonosz betegség, semmi igazság sincs abban ha valaki meleg, és nem is lesz. Ez azt jelenti, hogy sosem okoz kellemes érzést egy kivülállónak, diszharmonikus, természetellenes stb. Akármilyen legális lesz, 10-20% mindig lesz akit felháborit, és mindig lesznek sokak akiket megbotránkoztat. De addigis az 5 éves kisgyerekek nyugodtan nézhetik a nyilvánosan csókolózó azonos nemüeket, ha a szüleik támogatják.
Ezeknek a szerencsétlen betegeknek meg a legnagyobb titokban kéne ezt tartani, még egymás között is, de csak bizonyos emberek lehetnek melegek, akik hajlamosabbak a tisztességtelenségre és érdektelenségre (bűnösök), bőven sz*rnak mások érzéseire, egoisták és ostobák, sőt még nekik áll feljebb, ha bántja őket valaki. Bűnösök voltak, és ezt kapják (én speciel hiszek a reinkarnációban)
Mind1, reggel ideges voltam ezért rossz lett az irás, de a lényeg benne van. A melegeket mindig lesz valaki aki utálja, mert tőlük indul a diszkrimináció meg a tudattalan gyülölet, ami mindenképpen átsugárzik a környezetbe, illetve elcsiphető apró tettekben is. Mondok egy példát: Mindenki hatással van a környezetére ahová belép, vagy pl mindenki megérzi azt ha mellette valaki rosszat gondol róla, és ilyenkor az az ember belül nem tudja elengedni magát! És elkerülhetetlenül kicsapódik tettekben is az ilyen, amint a körülmények lehetővé teszik, nincs kivétel! Szóval a természet visszaadja azt amit folyton érzel és gondolsz, hisz kisugárzik és gyakran már csak a tett követi, ez esetben a magamutogatás.
És tényleg utálatos, megbotránkoztató dolog, nem jó azt nézni, ezt még a Biblia is kijelenti, azt irja halálos bűn.
Arra is kiváncsi vagyok, hogy azt a keményebb, vagány homofób réteget hogyan fogja meggyőzni a társadalom, mert ők nem fogják hagyni magukat. Inkább meghalnak minthogy ilyen emberek vidám, pimasz és gátlástalan ocsmányságait nézzék nyilvánosan, csak mert a többség elfogadja!
Mind1, ha a melegek titokban tartják, és egymást sem buzditják, tisztességesen fejet hajtanak és ha mégjobb, szégyellik magukat a rettenetes igazság elött, akkor nem lesz baj. Egyszerüen ne kedveljék magukat emiatt, lássák be alázattal hogy rossz az amit tesznek. Ha csak többen hasonlók összegyülnek és nem óvatosak, buzditják egymást pl poénokkal, egyetértenek, akkor bátorságot szereznek, és annál inkább hajlamosabbak lesznek öntelten kiteregetni, vagy csak kisugározni a világnak az érzéseiket! A világ (vagy sors) pedig mindig megtorolja, mert ez megbotránkozató, bűnös dolog! Egyszerüen nem jó erről még tudni sem, bűn és minimum elinditja mások fantáziáját, rossz példát mutat, és nem a jót hozza ki az emberből hanem a rosszat! A heteró pedig kirekesztve érzi magát ha ilyet lát, és csak tapintja az igazságtalan megkülönböztetést és az esélytelenséget akárcsak egy beszélgetésre is. Mert a diszkriminációt bizony ők inditják el BELÜL, és annak csak a következménye az hogy ezt csinálják. És még csak az egyik oldaláról beszéltem, ott van az hogy természetellenes, és diszharmonikus az ember energiarendszerére is, biológilailag nem hasznos és nem elterjedt stb. :D
30-as vagyok,
kedves utolsó, kettőnk közül te vagy a beteg, nem én. És a részemről itt le is van zárva a még el sem kezdett vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!