Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszonyul a többség ellenszenvvel a homoszexuális emberekhez?
Azt vettem észre (főképp a fiúk, férfiak körében), hogy sokan utálattal vagy undorral beszélnek a meleg emberekről. Gyakran látom, hogy megbélyegeznek valakit a szexuális orientációjuk miatt, vagy ha heteró, de nem egy jó ember, akkor odaírják, hogy „legalább nem meleg”.
Nem értem, hogy miért jó ez. Persze, nem értek egyet a felvonulásokkal: én csak azt mondom, hogy a meleg, illetve leszbikus embereket a társadalom egyenértékű részének kéne tekinteni. Miért olyan nehéz elfogadni valakit, aki egy kicsit másmilyen?
15/l
Senki sem monda, hogy az ostor normális. Vannak beteg szeretkezési módok, arra ugyanúgy nem vagyok igazán kíváncsi.
A heterókkal azért nincs gond, mert senkinek nem sérti a fülét a szexualitásuk, de a melegeké pl. a férfiak fülét igen.
#13 szerintem félreérthetően fogalmaztam :)
A felvonulások tényével nincs bajom, sőt, örülök, hogy kiállnak a véleményükért, engem a színes zászló sem zavar, csak szerintem ha (most extrémet mondok) felvesz egy tangát erre a felvonulásra, szerintem azzal szinte kihívja maga ellen a sorsot (és a többi embert).
"miért nem lehet csak tolerálni a tényt, hogy ilyen is van?"
Előbbiekben már írtam, hogy nekem a legjobb barátom is lehet meleg, egy dolog, ne mondja el, hogy hogy szexuálja meg egy férfi, mert erre nem vagyok kíváncsi.
18#
Az sem zavaró ha egy arányosan izmos férfitest egy szál alsóban van egy plakáton.
Az a zavaró, ha egy férfi nőnek öltözve mutogatja magát megundorítva ezzel a közönséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!