Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viszonyul a többség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viszonyul a többség ellenszenvvel a homoszexuális emberekhez?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre (főképp a fiúk, férfiak körében), hogy sokan utálattal vagy undorral beszélnek a meleg emberekről. Gyakran látom, hogy megbélyegeznek valakit a szexuális orientációjuk miatt, vagy ha heteró, de nem egy jó ember, akkor odaírják, hogy „legalább nem meleg”.

Nem értem, hogy miért jó ez. Persze, nem értek egyet a felvonulásokkal: én csak azt mondom, hogy a meleg, illetve leszbikus embereket a társadalom egyenértékű részének kéne tekinteni. Miért olyan nehéz elfogadni valakit, aki egy kicsit másmilyen?

15/l

2015. máj. 5. 21:23
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%
Engem egyáltalán nem érdekelnek a homokosok, de az, amit például Budapest Pride címen művelnek, az már több mint undorító, felháborító, bicskanyitogató, és bizony én is szívesen bаsznék olyankor közéjük néhány féltéglát, hogy csak úgy repülne a fejük.
2015. máj. 5. 21:56
 22/46 A kérdező kommentje:

#20 de vajon miért elfogadottabb egy szinte meztelen nő mint egy hétköznapi meleg?

#21 el szeretnék tekinteni a felvonulásoktól.. a kérdés leginkább a mindennapi dolgokra vonatkozik.

2015. máj. 5. 22:02
 23/46 anonim ***** válasza:
28%
#22 Mert a nők csak szexi húsdarabok, akik a férfiak készültek. Ugyan, ilyet nem tudni.
2015. máj. 5. 22:03
 24/46 A kérdező kommentje:
#23 nagyon remélem, hogy kevesen gondolják így :)
2015. máj. 5. 22:07
 25/46 anonim ***** válasza:
98%
Az ellenszenv nem a gyerekekkel születik, hanem a környezetük főként a szülők, rokonok, óvónénik/bácsik és a tanárok ültetik bele ezt az utálatot. Eleinte még nem is értik a helyzetet, hogy most két apu vagy két anyu mitől is lenne rossz vagy mit is jelentene két apu vagy két anyu. Úgyhogy a maradiak képzik ki az utánpótlásukat. A másik a szexualitás az élet minden terét belengi, ahogy a reklámtáblákról írtátok pl. Bele gondoltatok már, hogy annyi káromkodásunk van a magyar nyelvben, hogy percekig tudunk úgy szidni valamit vagy valakit, hogy nem ismételjük meg az adott kifejezést és még is valaki számolta már, hogy hány olyan van, amely nem köthető a nemi identitáshoz vagy a szexizmushoz bárhogyan? Nos ilyen elég kevés van... Viszont hetero lány létemre engem nagyon is tud zavarni egy hetero pár nyáladzása a buszon, de másmilyen párt sem szeretnék látni ilyen intim helyzetben közösségben, ahogyan én sem szeretek ilyesmit csinálni nyilvánosan. Vagy akkor csináljuk azt, hogy le a ruha mindenkinek és nem számít semmi, új hippi kor és had virágozzon az egész. :P És az álszentség szerintem, hogy lehet meleg a barátom, de nem érdekel, hogy mit hova dugdos, ne meséljen róla. Ha a barátod és olyan a természete és meg szeretné osztani veled akkor őt elküldöd, de a hetero haverod összes szaván csüngsz? És hogy a férfiak miért hőbörögnek ilyen témánál jobban, mint a nők nem tudom.
2015. máj. 5. 22:20
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Az normalis hogy minden ember szamara vannak taszito dolgok amik automatikusan ellenszenvet valtanak ki. En biszex csaj vagyok es pl engem meg irritalnak a pasis leszbi csajok de rohadtul. Alap jaraton. Nem tudom meg magyarazni, idegesitenek. De ezek a kijelentesek h felvonulas meg mit tudom en. Konyorgom, az en esetemben nem ismerkedek pasis csajjal, meg van oldva, nem szimpik de nem olom meg oket es nem is bőgök itt miattuk a fel eletemen keresztul mint pl a felvonulas ellenzok h jaj milyen ez. X evente 1 nap paradeznak azt csa. Kenyszerit valaki hogy reszt vegyel rajta???? Meg "bele nyomjak a fejembe a szexualis dolgaikat" hat ketlem h ha nem vagy ra kivancsi el kezdi beszelni h hogy d**nak vagy a szadba rakjak a f***ukat. Ha meg netan rad nyomul, nagyon nehez meg mondani h nem vagy meleg mi? Remelem nem haltal bele h pl azt mondta tetszel neki. Meg "jajj mit mondok a gyerekemnek ha kerdezi miert van 2 pasi/2 csaj egyutt?!" azt b**** h szeretik egymast azt kesz. Bogjetek mar emiatt de elegem van az ilyen befasult gyokerekbol fu. Hidd el nem lesz meleg attol a gyerek mert pl melegek nevelik vagy lat 2 pasit smarolni. Te se leszel pedofil mert pl be lennel zarva 50 pedo mellé. Es az a gaz h felnott emberek (is) ilyen sik hulyek. Ha meg hirdetik magukat hirdessek kit erdekel. Ami engem nem erdekel azzal nem foglalkozok. Akik pedig azert akár mas varosokbol fel mennek pestre a felvonulason rangatni a kordont meg torkaszakadtabol uvoltozni mint 1 nem normalis azoknak erdemes lenne pszichiaterhez fordulni. Es Dopeman egy videojaba tokeletesen jol mondta, o ugy van legyen sok meleg tobb csaj jut neki, mig a vadallat obegatos kategoria a sajat melegseget gyuloli es probalja (ezzel) az utalkozassal rejtegetni. "Mi heterók már diszkriminálva

vagyunk." Ki van diszkriminalva te balfácan? Gondolkozzal mar mielott megszolalsz.

2015. máj. 6. 12:43
 27/46 anonim ***** válasza:
64%

Előttem levő: jól van na nem kell így kiakadni. De azért tetszett amit írtál :D

Kedves kérdező, én sem értek egyet a felvonulásokkal, pont azért mert engem ne képviseljenek tangás majmok, és azt főleg kikérem magamnak hogy ezekkel egy kalap alá vegyenek. Bi vagyok, de ha lánnyal jönnék össze azt sem mondogatnám, mert ez szerintem teljesen rám tartozik. Majd észre veszi akit annyira érdekel.

Inkább foglalkozzanak az emberek az ország hulladék fos helyzetével, ez a "melegprobléma" századrendű semmiség. De a magyar nemzet mindig is nagyon konzervatív volt és ostoba. Meg sem próbálja megtalálni az egyensúlyt, mert nyilván nem jó ha olyan emberekkel telik meg az ország akik azt hiszik bármit megtehetnek, de az abszolút elnyomás sem jó. 19/f

2015. máj. 6. 13:43
 28/46 anonim ***** válasza:
41%

"engem ne képviseljenek tangás

majmok" az nem téged járat le h ők mit csinálnak, bár igaz hogy a diszb*zik miatt veszik egy kalap alá az osszes meleget. "

2015. máj. 6. 14:48
 29/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

#25 Teljes mértékben egyetértek! :)

#26 Veled is, de nyugi! Több volt itt a normális válaszoló mint a homofób. :)

#27 Igazad van, magánügy. Mellesleg, amennyit én láttam pl. Angliában, ott egész jól elvannak a ténnyel, míg itt szerintem ha egy jó színészről kiderül, hogy a saját neméhez vonzódik, szerintem ,,elvesztené az értékét". Szomorú, de ez van.

2015. máj. 6. 15:37
 30/46 anonim ***** válasza:
91%
Leszbikus nő vagyok. A nőknél ugyanúgy jellemző a homofóbia, mint a férfiaknál. Ezek az emberek szerintem a saját szexualitásukkal sincsenek tisztában. Hol zavar és érdekel engem az, hogy másik két ember, akár heteró, akár meleg, mit csinál? Sehol. Az pedig, hogy az arcotokba nyomjuk a szexualitásunkat, nem igaz. Senki nem szexel utcán, a melegek még egymás kezét sem merik megfogni, nem hogy szájra puszi, vagy bármi. Miért képzelitek ti el azt, hogy hogyan szexel akárki is? A legjobb barátod lehet meleg, de ne beszéljen a szexualitásáról? Te nem barát vagy, hanem egy balf**sz. A legjobb barátom azért a legjobb barátom, mert mindenről beszélhetek vele, a legintimebb dolgokról is. Ami pedig a Prideot illeti, tavaly voltam először, 13 ezer ember vonult és bulizott, normálisan felöltözve, mindenféle előítélet nélkül. A Pride nem csak az LMBTQ közösségről szól már, hanem minden más elnyomásban élő kisebbségről is. Írta előttem valaki, hogy nem vonzzák a fiús leszbikusok, ugyanez a helyzet nálam is, de nem megyek őket üldözni, meg nem szólogatok be nekik, csak egyszerűen átnézek rajtuk. A melegekkel van problémátok, de bezzeg azzal nem lenne Egyikőtöknek sem, ha látnátok a barátnőmet és engem csókolózni akárhol. Igen, két nőies és dekoratív nő, akiről senki sem gondolná, ezek vagyunk mi. Feltűnőek vagyunk, de nem úgy, mint leszbikusok, hanem mint nők. Hányszor előfordult már velünk, hogy elmondtuk szépen, hogy együtt vagyunk, nem érdekelnek bennünket a férfiak és még akkor sem hagytak békén bennünket, hanem elkezdték boncolgatni a dolgot, hogy biztos nem találkoztunk még a megfelelő férfivel, stb. Röhejes az egész. Ez bezzeg nem zavar benneteket, mert tudjátok ránk a f*****okat verni. Én tényleg próbálom az emberekkel megértetni ezt az egészet, de van, aki annyira ütött, hogy nem akarja felfogni...
2015. máj. 6. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!