Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak buliban jönnek oda hozzám ismerkedni a fiúk?
Neten szoktak még írni olykor,hogy megismernének..de ezen és a bulin kívül szinte sehol nem jön oda hozzám senki ismerkedni.
Szeretek új embereket megismerni , megnyílni,habár igaz,hogy ehhez idő kell.
Nem tartom magam se többnek,se kevesebbnek ,mint ami vagyok, legalábbis szerintem.
Buliban mindig akadnak fiúk,akik közelednének , és van,hogy nekem is szimpatikus az illető, és nem zárkózom el a bulis ismerkedéstől,de kicsit rossz,hogy buliba kell ahhoz mennem,h új embereket ismerjek meg..
Mit gondoltok, mi lehet a hiba?
19L
Mert csak pár pia után látnak elég vonzónak a kezdeményezéshez.
és aki nem iszik ?
volt már rá példa. :D
Jaguar : oké,h kitettem a kérdést,és azt írsz rá ,amit akarsz, de tudtommal nem tudod,hogy hogyan nézek ki.
így a válaszoddal nem tudok mit kezdeni:D
tudom,h én is ismerkedhetnék lány létemre.. de valahogy ez nem jellemző rám,inkább akkor,ha közös ismerős által találkozok valakivel,de így random emberekkel nem szokásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!