Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buliban miért nem akarnak velem ismerkedni a fiúk?
Mert te is fiú vagy!
Figyeltem,ez kimaradt :D
Mi a helyzet a kisugárzásoddal?
Van egy barátnőm, aki átlagos alkatú, feltűnően szép arccal, és gyönyörű hajkoronával...3 éve senki rá se bagózik mikor bulizni megyünk...a sokadik ilyen alkalom után nagyon megsajnáltam szegényt, hogy nem, hogy kapcsolat nem jön össze neki, de még flörtölni sem próbál meg vele senki...erre baromira berágtam, és elkaptam az első pasit, aki az utamba került, és megkérdeztem tőle, hogy "szerinted az a lány ott szép?" erre nézte egy darabig, és közölte, hogy "nem rossz, de olyan üresnek, erőltetettnek tűnik. Nem jó a kisugárzása." Megköszöntem, és ott hagytam...az a helyzet, hogy igaza volt. Az én drága barátnőm már évek óta reményvesztett volt...csalódott egy fiúban, és képtelen volt ebből a mélabús állapotból kivergődni...hiába sminkelte ki magát gyönyörűen, öltözött fel csinosan...
A belső kisugárzás a lényeg...
Saját példám: még fősulin egyszer a lakótársaimmal (fiúk) hirtelen felindulásból kitaláltuk hajnal 2-kor, hogy na akkor most menjünk el bulizni...mivel ők srácok, gondolhatod milyen gyorsan elkészültek, így nekem sem volt sok időm kicsípni magam, úgyhogy zsíros hajjal, smink nélkül, sportcipőben, farmer-top összeállításban mentem. Annak ellenére, hogy 4 fiúval mentem, és szarul néztem ki, 3-an próbálkoztak be...:) miért? nem tudom...de az biztos, hogy hihetetlen jól éreztem magam a bőrömben, és őszinte, felhőtlen jókedv járt át...mindezt megfejeltem egy nagyon béna táncolási technikával (én ugyanis marhára nem tudok táncolni), de ez sem rettentette el a "közeledni vágyó" fiatalembereket...:)
Pont mint a húgom.
Ő is túl szép, túl dekoratív és szexis. Csak az megy oda hozzá, aki baromira nagyképű, vagy az, aki elmeroggyant és bárkihez oda menne.
Próbáltál már többet mosolyogni? Nem életvidámkodni és kacarászni, hanem csukott szájjal visszafogottan rámosolyogni arra aki tetszik. Hmm?
Plusz talán öltözhetnél picit visszafogottan. Nem pont a szexiséget értem a visszafogottság alatt. A férfiak hajlamosak egy dekoratív, divatos külsejű lányt, pénzmániás pláza cicának elkönyvelni. A sminked is lehetne szerényebb, természetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!