Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett manapság általános a tinédzserek körében, hogy buliban, piálva "kell" ismerkedni?
Kikérem magamnak. Én magamban filozofálgatok az élet dolgairól, és sok egyébről, idősebb körökben mozgolódok, akik értelmesek és megértenek. Nem vonzanak külsőre sem a kis plázapics*k.... Na most akkor mi van? És ismerek még jó pár ilyet... Jó helyen kell figyelni!!
F/16
Nem buliba piálva KELL, csak ha elmegyek egy buliba nagy valószínűséggel találkozom emberekkel, ha olyan koncertre megyek, ahol a kedvenc együttesem játszik, nagy valószínűséggel találkozom olyan emberekkel, akikkel egyezik az izlésünk, és megértjük egymást. A pia mellékes. Szerintem. Persze egyszerűbb beszélgetést kezdeményezni meg ilyenek, de pl én sose iszom magam a sárga földig, de ha az ember már ott van egy koncerten megihat egy sört vagy valamit ha van kedve.
Nappal is lehet ismerkedni, de ha az utcán leszólítanak, inkább otthagyom az illetőt, ki tudja ki az és mit akar, olyankor nincs ott velem egy 20 fős társaság, egyedül nem szívesen állok le idegenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!