Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon kicsi mellem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon kicsi mellem van (inkább nincs), akkor teljesen feleslege fürdőruhát nézegetnem? Nyáron nagy ívben kerüljem el a strandokat?

Figyelt kérdés
Nem önsajnáltatós kérdés, hanem... most komolyan. Ha nem mennék strandokra meg tengerpartokra, akkor azzal nem csak másokat mentenék meg, hanem magamat is. Mármint másoknak a szemét, nekem meg a... "lelkemet", vagy mit. Szóval full komolyan, az a megoldás, ha nem megyek strandra?

2015. máj. 4. 11:16
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs,hogy mennyi egy új "cici"...

Az anyagi hátteredről meg aztán pláne nincs.

Csak egy ötlet volt.

Nem 1 embert ismerek aki saját maga kereste meg rá a pénzt...

2015. máj. 11. 11:30
 32/40 A kérdező kommentje:
Én is ismerek egyet. Anyumat. Csak mondjuk 17 évesen azért nem igazán tudnám megkeresni rá a pénzt... Sőt, még ha a pénz meg is lenne, akkor is várnom kellene egy évet, mert 18 alatt ugye nem műtik meg.
2015. máj. 11. 16:39
 33/40 anonim ***** válasza:

Nem tudtam hogy még kiskorú vagy...

akkor ahogy korábban is írtam...próbálj előnyös bikinit választani :)

Nyugodtan menj strandra,ez ne tartson vissza.

2015. máj. 11. 17:40
 34/40 anonim ***** válasza:

Nagyon sok pasinak bejön a kis mell.Emiatt ne aggódj!

Próbáld meg elfogadni magad :)

2015. máj. 11. 17:44
 35/40 anonim ***** válasza:
jaaaaj, kérdező.. kis cicikkel is biztos csini vagy.
2015. máj. 11. 17:53
 36/40 anonim ***** válasza:
Lásd a manökeneket!Látsz közöttük nagy mellű nőt?Nem igen.
2015. máj. 11. 17:57
 37/40 anonim ***** válasza:
Ez miatt ne aggódj,ahogy egy pár előttem levő is írta a fodros melltartók "ELŐNYÖSEK",próbálj fel egy olyant :)
2015. máj. 11. 18:26
 38/40 anonim ***** válasza:
2015. máj. 13. 23:07
 39/40 anonim ***** válasza:
olyan ívben kerüld el a strandokat,hogy összefuss velem...és utána nem csak fürdőruha lessz felesleges...
2015. máj. 14. 00:38
 40/40 anonim ***** válasza:

"Egyszer egy fiú... bocs, ahogy ő fogalmazott, férfi ezt mondta (idézem): A kis mellű nőknek csodorban kéne járniuk, hogy eltakarják az undormány testüket. Na, kábé ilyen válaszokra számítottam."

azt én is olvastam :) de szerintem az ilyen ősbunkó tahót le kell szarni. Győzködheti magát arról, hogy az az ideál és kész, szerencsére az ő véleménye csak 1 a több millióból. Ostoba szánalmas véglény.:)Ahogy pasiból is mindenkinek más a helyes, meg "jó pasi" kategória, lányok terén is ez a helyzet. Akkor minden kis mellű lány szingli lenne, ami azért marhára nem így van, szóval akkor miről beszélünk?

2015. jún. 2. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!