Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon kicsi mellem van (inkább nincs), akkor teljesen feleslege fürdőruhát nézegetnem? Nyáron nagy ívben kerüljem el a strandokat?
Fogalmam sincs,hogy mennyi egy új "cici"...
Az anyagi hátteredről meg aztán pláne nincs.
Csak egy ötlet volt.
Nem 1 embert ismerek aki saját maga kereste meg rá a pénzt...
Nem tudtam hogy még kiskorú vagy...
akkor ahogy korábban is írtam...próbálj előnyös bikinit választani :)
Nyugodtan menj strandra,ez ne tartson vissza.
Nagyon sok pasinak bejön a kis mell.Emiatt ne aggódj!
Próbáld meg elfogadni magad :)
"Egyszer egy fiú... bocs, ahogy ő fogalmazott, férfi ezt mondta (idézem): A kis mellű nőknek csodorban kéne járniuk, hogy eltakarják az undormány testüket. Na, kábé ilyen válaszokra számítottam."
azt én is olvastam :) de szerintem az ilyen ősbunkó tahót le kell szarni. Győzködheti magát arról, hogy az az ideál és kész, szerencsére az ő véleménye csak 1 a több millióból. Ostoba szánalmas véglény.:)Ahogy pasiból is mindenkinek más a helyes, meg "jó pasi" kategória, lányok terén is ez a helyzet. Akkor minden kis mellű lány szingli lenne, ami azért marhára nem így van, szóval akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!