Ha kicsi a mellem, mit tehetek?
Ha adottságilag nagyon kis mellekkel születtem, akkor nem marad más, mint kinkeserves munkával összesporolni a mütétrevalót?
Felesleges, hiszem nem a világvége találni egy épkézláb pasit, aki pusztán szimpátiából majd ad nekem pénzt...
A gyenge csontozattal született pasiknak viszont biztos rossz lehet az élete, mivel nekik senki sem fog fizetni azért, hogy kinkeserves munka árán kigyurják magukat legalább egy átlagos szintre, ahol már a kisfius vállaik nem annyira feltünőek.
Ugyhogy maguknak kell kinkeserves munka árán összeküszködni a pénzt arra, amit majd a kinkeserves gyúrásra költhetnek....
de elönytelen külsejük miatt a pénzkeresés is nehezebb számukra, ezért HÁROMSZOROSAN szivnak...
milyen jó, hogy én nőnek születtem.
What?
Amúgy mindenki kis mellekkel születik. :-D
egy pasinak az is azt mondanátok, hogy legyen büszke az adottságaira, ha felnőttként is olyan felsőteste lenne, mint egy 10 éves kislánynak?
pasiknak miért vágja mindenki a pofájába reflexből, hogy dolgozza ki a belét mert másképp lúzer?
Hát igen a férfinek dolgoznia kell a f**asz kivan.
Ezért mondom h menjen a nő is dolgozni szépen.
Hááát.
A nők többsége már 30 évesen felszed jó pár kg-ot, elkezd ráncosodni a bőre már korábban. Amilyen könnyen érnek a nők, olyan gyorsan öregszenek is.
Míg férfiként, ha az ember sportos, akár 50 éves koráig is jól nézhet ki, és vonzó lehet.
"Fogadd el, és hidd el, hogy egy pasi se fog azért elhajtani, mert nincs elég nagy melled."
mikor fogok már olyat olvasni, hogy:
"Fogadd el, és hidd el, hogy egy nő se fog azért elhajtani, mert feltűnően nyeszlett vagy"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!