Ha kicsi a mellem, mit tehetek?
Ha adottságilag nagyon kis mellekkel születtem, akkor nem marad más, mint kinkeserves munkával összesporolni a mütétrevalót?
Felesleges, hiszem nem a világvége találni egy épkézláb pasit, aki pusztán szimpátiából majd ad nekem pénzt...
A gyenge csontozattal született pasiknak viszont biztos rossz lehet az élete, mivel nekik senki sem fog fizetni azért, hogy kinkeserves munka árán kigyurják magukat legalább egy átlagos szintre, ahol már a kisfius vállaik nem annyira feltünőek.
Ugyhogy maguknak kell kinkeserves munka árán összeküszködni a pénzt arra, amit majd a kinkeserves gyúrásra költhetnek....
de elönytelen külsejük miatt a pénzkeresés is nehezebb számukra, ezért HÁROMSZOROSAN szivnak...
milyen jó, hogy én nőnek születtem.
mell méreten nem lehet természetes módon változtatni, de az izmokon testalakaton igen
ha nem tetszik neked az alakod mozog és ne sírjon itt a szád a kettős mérce miatt
mindenki szembe néz az elvárásokkal
senki sem szereti a nulla mellet egy nőn. Ugy értem a normális pasik nem!
csak ugye mindenkit arra neveltek, hogy FELTÉTLENÜL kedvesnek kell lenni a nőkkel és ezért jöttek itt is szépen a válaszok, hogy "nem baj, hogy kicsi a melled"
pedig baj.
és mütéttel meg lehet nagyobbitani.
Ezzel szemben a pasiktól meg elvárják, hogy gürizzenek. És szerintem ez nincsen jól.
Mikor lesz már az, hogy a pasiknak nyalja a sggggét a világ, nem pedig a nőkét?
műmelléért is meg kell dolgozni sok pénz, műtét rizikó utána a fájdalom, sebgyógyulás
miért kell egy lány műtétre kényszeríteni ha nem muszáj?
a pasiknak sem azt mondják feküdj kés alá és tegyél be szilikont nem mind1 azért!
Én ismerek olyan nőt,
akinek kicsi a melle de
annál jobb a teste,feneke!
Én nem csak a mellét nézem meg egy nőnek!
Hanem az arcát szemét,alakját.(testét)
26-os voltam.
te hülye vagy.
megérdemled,hogy kicsik a melleid,remélem úgy maradsz és szenvedsz.
neked komoly bajok vannak az agyaddal
kár hogy nincs még agyátültetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!