Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha kicsi a mellem, mit tehetek?

Ha kicsi a mellem, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Ha adottságilag nagyon kis mellekkel születtem, akkor nem marad más, mint kinkeserves munkával összesporolni a mütétrevalót?

Felesleges, hiszem nem a világvége találni egy épkézláb pasit, aki pusztán szimpátiából majd ad nekem pénzt...

A gyenge csontozattal született pasiknak viszont biztos rossz lehet az élete, mivel nekik senki sem fog fizetni azért, hogy kinkeserves munka árán kigyurják magukat legalább egy átlagos szintre, ahol már a kisfius vállaik nem annyira feltünőek.

Ugyhogy maguknak kell kinkeserves munka árán összeküszködni a pénzt arra, amit majd a kinkeserves gyúrásra költhetnek....

de elönytelen külsejük miatt a pénzkeresés is nehezebb számukra, ezért HÁROMSZOROSAN szivnak...

milyen jó, hogy én nőnek születtem.

2015. máj. 3. 19:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy kapta volna. A csajok nem annyira bunkók.
2015. máj. 6. 17:47
 22/29 anonim ***** válasza:

mell méreten nem lehet természetes módon változtatni, de az izmokon testalakaton igen

ha nem tetszik neked az alakod mozog és ne sírjon itt a szád a kettős mérce miatt

mindenki szembe néz az elvárásokkal

2015. máj. 6. 17:47
 23/29 A kérdező kommentje:

senki sem szereti a nulla mellet egy nőn. Ugy értem a normális pasik nem!

csak ugye mindenkit arra neveltek, hogy FELTÉTLENÜL kedvesnek kell lenni a nőkkel és ezért jöttek itt is szépen a válaszok, hogy "nem baj, hogy kicsi a melled"

pedig baj.

és mütéttel meg lehet nagyobbitani.

Ezzel szemben a pasiktól meg elvárják, hogy gürizzenek. És szerintem ez nincsen jól.

Mikor lesz már az, hogy a pasiknak nyalja a sggggét a világ, nem pedig a nőkét?

2015. máj. 6. 17:50
 24/29 anonim ***** válasza:

műmelléért is meg kell dolgozni sok pénz, műtét rizikó utána a fájdalom, sebgyógyulás

miért kell egy lány műtétre kényszeríteni ha nem muszáj?

a pasiknak sem azt mondják feküdj kés alá és tegyél be szilikont nem mind1 azért!

2015. máj. 6. 17:52
 25/29 anonim ***** válasza:
menj el dubaiozni, csináltasd meg a melled, keress egy vasaltheréjű kocsögöt, és legyél egy igazi alfak urvä... respect world!
2015. máj. 6. 18:14
 26/29 anonim válasza:

Én ismerek olyan nőt,

akinek kicsi a melle de

annál jobb a teste,feneke!

2015. máj. 6. 19:14
 27/29 anonim válasza:

Én nem csak a mellét nézem meg egy nőnek!

Hanem az arcát szemét,alakját.(testét)

26-os voltam.

2015. máj. 6. 19:15
 28/29 anonim ***** válasza:

te hülye vagy.

megérdemled,hogy kicsik a melleid,remélem úgy maradsz és szenvedsz.

2015. máj. 9. 11:25
 29/29 anonim ***** válasza:

neked komoly bajok vannak az agyaddal

kár hogy nincs még agyátültetés

2015. máj. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!