Ha kicsi a mellem, mit tehetek?
Ha adottságilag nagyon kis mellekkel születtem, akkor nem marad más, mint kinkeserves munkával összesporolni a mütétrevalót?
Felesleges, hiszem nem a világvége találni egy épkézláb pasit, aki pusztán szimpátiából majd ad nekem pénzt...
A gyenge csontozattal született pasiknak viszont biztos rossz lehet az élete, mivel nekik senki sem fog fizetni azért, hogy kinkeserves munka árán kigyurják magukat legalább egy átlagos szintre, ahol már a kisfius vállaik nem annyira feltünőek.
Ugyhogy maguknak kell kinkeserves munka árán összeküszködni a pénzt arra, amit majd a kinkeserves gyúrásra költhetnek....
de elönytelen külsejük miatt a pénzkeresés is nehezebb számukra, ezért HÁROMSZOROSAN szivnak...
milyen jó, hogy én nőnek születtem.
Például keresel egy srácot, aki szereti a kis melleket.
Nem akarlak felcsípni, nem azért mondom, ha sportos vagy, és kicsik a melleid, az egy csomó srácnak bejön. Ti nők túlgondoljátok ezt a mell kérdést (meg a hajszínt, meg a testmagasságot...)
Nem csak a mell a lényeg.
Egy szép, aranyos arc bármilyen testet felülír. Nem szeretem a kövér lányokat, egyáltalán nem tetszenek, de láttam már olyat, akinek nagyon szép arca volt, és könyörögtem volna hogy fogyjon le.
Ha a szép arc mellé kis mell társul, de átlagos testalkat, akkor nagyon sok pasinak be fog jönni. A testalkaton meg lehet formálni. Kerekebb fenék, izmosabb külső, ezt pedig lehet alakítani szemben a mellmérettel.
héhé izom szerzés otthon is lehetséges saját testsúllyal edzéssel
ismeri vlki még a régi trükköt otthoni súlyokkal edzés, futás, fekvőtámasz és társai? nem lesz kigyúrt állat de lesz így is izma...
mi a te fogalmadban a kicsi mell? egy kis pöty vagy 70-75 kosarú mert az nem is olyan kicsi fogaddal vlki azt szereti ennyit erről
nem esett le még, hogy ez egy troll kérdés?
fiu vagyok, és tudtam, hogy itt fogjátok nyalni a virtuális női kérdező segggét...
bezzeg, ha fiu irta volna ki, hogy gyenge testalkatú, akkor kapta volna a xart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!