Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon kicsi mellem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon kicsi mellem van (inkább nincs), akkor teljesen feleslege fürdőruhát nézegetnem? Nyáron nagy ívben kerüljem el a strandokat?

Figyelt kérdés
Nem önsajnáltatós kérdés, hanem... most komolyan. Ha nem mennék strandokra meg tengerpartokra, akkor azzal nem csak másokat mentenék meg, hanem magamat is. Mármint másoknak a szemét, nekem meg a... "lelkemet", vagy mit. Szóval full komolyan, az a megoldás, ha nem megyek strandra?

2015. máj. 4. 11:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
76%
Biztos, hogy nem vagy csúnya. Egyébként pedig nézz körül a strandon: a ronda, vékony, hullafehér, pattanásos pasik ott illegetik magukat és rohadtul nem érdekli őket, ki mit gondol, csak jól érzik magukat.
2015. máj. 4. 11:28
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csupán ne hord bikini felsőt.
2015. máj. 4. 11:30
 13/40 anonim ***** válasza:
80%
Akkor megfosztanád a kismell-mániás pasikat (mint én is) attól az örömtől, hogy Benned gyönyörködjenek! Ne kerüld el a strandokat!!!!! :*
2015. máj. 4. 11:37
 14/40 megadeth18 ***** válasza:
67%
Ha a melledet mész mutogatni a strandra, akkor ne menj. Ha meg jól érezni magad a vízben és a napon, akkor pedig ne zavarjon téged más véleménye. Szerinted a duci nyanyák lógó csöcse jobb látvány a fiúknak?
2015. máj. 4. 11:45
 15/40 anonim ***** válasza:
26%
Ha azon kívül jó az alakod a segged a combjaid finom hasikád van akkor ne problémázz ezen.
2015. máj. 4. 11:46
 16/40 anonim ***** válasza:
nyugodtan menj el strandra, legalább feszesek és azok is maradnak :D
2015. máj. 4. 11:50
 17/40 anonim ***** válasza:
43%
Barmilyen kicsi is a melled ketlem hogy ez barkit is zavarna.
2015. máj. 4. 11:59
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

De, pont hogy önsajnáltatás amit csinálsz...

Kb senkit nem fog érdekelni hogy mekkora a melled, mert nem az a lényeg, ez csak egy testrész, semmi különös. A strandok meg általában tele vannak elhízott, ronda emberekkel, az sem érdekel senkit egyáltalán. Én is lapos vagyok és amint nyitnak a strandok én már ott vagyok mindig, minden héten. Ha fodros bikinit veszel akkor meg nem is látszik mekkora a melled... pl:

[link]

Nekem ilyen van feketében, ez is jó kis mellre:

[link]

De mondjuk én sima háromszög bikinit is felveszek, nem érdekel hogy nincs mellem. Ennek ellenére még tetszeni szoktam minden pasinak is.

2015. máj. 4. 12:31
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, hogy valaha ez a kérdés felmerült benned és ne egy, hanem három új fürdőruhát vegyél és egy strandbérletet! Bántás nélkül: nem te vagy a világ közepe, hogy a strand közönsége együtt várja, hogy te majd betoppansz és akkor együtt kinevessenek. Tessék most öt dolgot írni, ami viszont szép rajtad! bőröd, combod, fület, hajad, kezed, köldököd,. bokád, stb. Ahányszor eszedbe jut a kis melled, gondolj azokra a részeidre is, amelyeket szeretsz.
2015. máj. 4. 13:04
 20/40 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel a felső részét csak az alját
2015. máj. 4. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!