Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon kicsi mellem van (inkább nincs), akkor teljesen feleslege fürdőruhát nézegetnem? Nyáron nagy ívben kerüljem el a strandokat?
Nekem semmi bajom a kis mellekkel. Szerintem szépek. Inkább a nagy, ami kevésbé tetszik, de ez most lényegtelen.
Strandra szerintem egyébként sem azért megyünk, hogy páváskodjunk :D Persze számít valamilyen szinten a kinézet.
Igen valakinek nem jön be a kis mell. És? Akkor mivan? Nem hiszem, hogy bárki megszólna érte. De pl. nekem bejön. Nincs általános szabály, hogy kinek jön be és sen és arra sem, hogy beléphetsz-e a strandra kis mellel vagy sem. Ha nagy lenne a melled meg az lenne a baj...
Ez a kérdés úgy hülyeség, ahogy van. Ilyen nem is kellett volna felmerülnöd benned.
Egy strandon nem hiszem, hogy te lennél a világ közepe és azt sem hiszem, hogy te lennél ott a legcsúnyább bárhogy is nézel ki. Én azt mondom, hogy nyugodtan nézegethetsz fürdőruhát és mehetsz strandra is. Nem kell másokkal foglalkozni! Érezd jól magad! Így is lesz olyan, akinek tetszeni fogsz.
És hidd el, nem mindenki van oda a nagy mellekért és van, aki inkább mást néz (gondolok itt: fenék, láb, has, egész alak, lényegében bármi) Indulj ki abból, hogy szép vagy és mindenkinek más tetszik, fogadd el önmagad!
frászt,monokiniz és örvendeztesd meg azokat akik a kicsi cicire buknak.
akinek meg nem tetszik az nézzen máshová.
igen fölösleges fürdőrucit nézned,elég egy csini tanga is.
ne kerüld a strandokat,teddki amid van,akkor is ha kicsi,ha nagy nincsen jobb mint a cici.
Menj el strandra, és amikor meglátod a sok jabba-t magabiztosan sétálgatni, akkor megnyugszol.
Nem jön be a kicsi mell, de nem érdekel ilyesmi a strandon.
Fürdöruhába probàlj elönyöset vàlasztani...
Ezért ne mehetnél strandra? Ne màr :)
Ha ennyire zavar ....egy szilikon orvosolja a problémát.
A testalkatoddal arányos méretben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!