Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vessek véget ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vessek véget ennek?

Figyelt kérdés

Ne röhögjetek ki, még soha nem tettem fel itt kérdést, nem is igazán járok ide, szóval nem tudom miket szoktak itt kérdezgetni.

Egyszer valami furcsát éreztem "odalenn", és elkezdtem simogatni. Gondolom értitek mire célzok. És már nagyon jó volt, de anyám pont benyitott a szobába. Szólt apámnak, aki nagyon leszidott, és adott is egy pofont. Tudni kell, hogy nagyon vallásos családban élek, vasárnaponként templomba járunk, imádkozunk evés előtt, stb... Azóta sem csináltam, ez kb. tavaly volt. De most megint nagyon rám jött, már tegnap óta csak arra tudok gondolni, hogy milyen jó lenne ott lent játszadozni, de tudom, hogy nem lehet. Van erre valami mód, hogy elmulasszam? Előre is köszönöm a tanácsokat!

Próbáltam már olvasni, festeni, akkor nem is gondoltam rá, de pl. fürdés közben szinte csak "azon" járt az eszem.

L/18

2015. máj. 2. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2015-ben ilyen még létezik???
2015. máj. 2. 23:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüleid rendszeres nemi életet élnek. Csak ebbe gondolj bele!
2015. máj. 2. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Meggyónni milyen bűnöket szoktál?
2015. máj. 2. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Most te azért nem mersz masztizni mert az "bűn" és szerinted pokolra jutsz, vagy mert a szüleidtől félsz?
2015. máj. 2. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:
32%

14#

Szerintem azért mert sík hülye, ahogy a családja és minden vallási fanatikus retardált is!

2015. máj. 2. 23:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Jaguar_Warrior!

Ez azért most nem volt szép tőled! Lehülyézni más családját szerintem kicsit durva volt. Előbb nézz körül a te családodban, hogy ott minden normális-e, és ha igen, még akkor sem lenne jogod így megbántani mást! De nem haragszom, mamám mindig azt mondta, túl rövid az élet ahhoz, hogy gyűlölködjünk.

13! Azt csak a gyóntató pap és az Úr hallhatja, sajnálom. De minden olyat amit helytelen volt és megbántam.

14! Mindkettő. A szüleim és a pap a misén is azt mondta, hogy bűn. De a szüleimtől is nagyon félek, senkinek nem kívánom azt az érzést, mikor apukám berontott a szobámba, és leszidott, anyu meg csak állt az ajtóban. Még szerencse, hogy a testvéreim nem voltak otthon.

És köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek! Az biztos, hogy én a gyerekemet soha nem fogom ilyenért leszidni, ha esetleg rajtakapom, egy életre maradandó sérülést okozhatok neki!

2015. máj. 3. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!