Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékenységből szemétkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenységből szemétkedik velem egy idióta csaj meg a barátnői. Hogy vessek ennek véget?

Figyelt kérdés

A sztori röviden a következő: valamivel több, mint fél éve, mikor egyszer a barátnőmmel kimentünk bulizni, összefutottunk egy régi osztálytársával. Akkor még aranyosnak tűnt a srác, egész este iszonyúan nyomult (ölelgetett, fogdosni próbált, elkérte a számom), és egy percre sem tágított mellőlem. Én semmi olyat nem hagytam neki, búcsúzóul is 3 puszit adtunk egymásnak. Aztán megkerestem face-en, láttam h van barátnője. Meg akartam vele beszélni, hogy akkor mégis mi volt az a múltkori ( közben megtudtam, h nem én voltam az egyedüli csaj akivel kikezdett). 2x hívtam ki, egyszer a barátnőmön keresztül, egyszer meg én írtam neki fb-n. A srác csak ígérgetett h majd legközelebb, engem viszont onnantól már nem érdekelt. Aztán pár hét múlva rámírt a csaja, h akadjak le a pasijáról.. Ebből aztán neten szép kis vita kerekedett, mert hhiába mondtam neki h engem hidegen hagy a sráca, nem hitte el, gy onnantól úgy beszéltem vele mint egy idiótával. Mint később kiderült, tényleg az. Egy iskolába járunk, én pár évvel idősebb vagyok, de az ilyen viselkedéssel nem tudok mit kezdeni. A barátnőivel olyan marhaságokat dumálnak, hogy én el akarom venni a barátját, meg ha a közelembe érnek egyből hangosan a srác nevét kezdik el emlegetni, hogy XY így, XY úgy.. Több, mint 3 hónapja van barátom, de ha ő nem lenne, akkor se kéne foglalt pasi. Esküszöm, ezek a csajok lököttek. A csaj egyébként, aki az egészet kezdte, a srác tudta nélkül nézegette a fb-os üzijeit, úgy találta meg az enyémet is, mindezt a srác háta mögött. Már tényleg csak azt nem értem az egészben, hogy miért ilyenek velem, mikor én nem csináltam semmit? És mégis mihez kezdjek velük? Eddig figyelmen kívül hagytam őket, úgy vagyok vele hogy addig, amíg nekem nem szólnak, csak a hülyeségeiket pofázzák, nem érdekelnek. De komolyan, valaki tudna tanácsot adni, h mit kezdjek velük?

18/L

2012. nov. 6. 18:43
1 2
 1/12 Menedzser ***** válasza:
Én ilyenkor szoktam az ablaka alá sz@arni :D
2012. nov. 6. 18:46
 2/12 TOMAtm ***** válasza:

sz@rd le,vagy ird meg neki h a pasija le akarta cserélni rád mert egy lotyónak tartja,és h akkor veszed el a pasit amikor akarod,ő csak egy ló nincs jó a szamár is -szóval ő a szamár.meg azt is odabökheted h a pasi már 27szer megcsalta mindenféle retkekkel és mindenki tudja és a csajon röhög a háta mögött.

aztán csak lesz benne annyi ész h felfogja h ő a sz@r a sztoriban,a pasija meg egy kis tahó aki csak kurogatni tartja.

2012. nov. 6. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Minek üldözöd egy beszélgetésért azt, aki molesztált. Kerüld el, ha utánad megy, akkor küldd el a francba.
2012. nov. 6. 19:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Bocs, de te miről beszélsz? Egyáltalán nem üldöztem, hanem kihívtam bulizni. Először azt mondta, h már elígérkezett máshova, ezért próbáltam meg másodszor is. De mivel akkor sem jött ki, onnantól nem érdekelt. Meg egyáltalán, ez már több mint fél éve volt, ezt írtam az elején is. Ráadásul nekem a bajom nem vele van, hanem a majom barátnőjével

2012. nov. 6. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Leüssem? :D
2012. nov. 6. 19:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi, lehet hogy ez lenne az igazi megoldás :D

2012. nov. 6. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nézd levegőnek az ostoba p.csát meg a fajtársait, ne foglalkozz a hülyeségeikkel.
2012. nov. 6. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy kihúzod a száján a gerincét ha nem hagy békén:D
2012. nov. 11. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Vágj hozzá egy tojást. Vagy egy paradicsomot.
2012. nov. 11. 21:08
 10/12 A kérdező kommentje:
:DD Ettől azért érettebbnek tartom magam, nem így szoktam lerendezni a dolgokat
2012. nov. 12. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!