Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rettegek még mindig?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegek még mindig? Hogy vessek ennek véget?

Figyelt kérdés

2,5 éve szakítottunk az első nagy szerelmemmel. Sajnos nagyon csúnya vége lett a kapcsolatnak, eldurvult a srác. Utólag már átlátom, hogy a pszichés problémái okozták a gondokat... Az utolsó 1 hónapban megvert, erőszakoskodott, terrorizált. Sokáig magamat hibáztattam mindenért. Szakítás után 1,5 évig nem volt senkim, majd 1 éve megismertem álmaim pasiját, akit minden szempontból tökéletesnek érzek. Belsőleg, külsőleg, tényleg minden hogyan. A bökkenő csupán annyi, hogy borzalmasan sokszor eszembe jut az exem. Fél évvel ezelőttig bizonyos időközönként felkeresett, sokszor megpróbált megbékíteni de képtelen lettem volna újrakezdeni vele. Egyszer találkoztunk is, akkor szembesültem vele, hogy már egyáltalán nem vonz, nem szeretem, nem tudok férfiként tekinteni rá. Mégis, olyan sokszor eszembe jut.. Mi van ha összetartozunk? Soha nem fogom tudni elfelejteni? Mi van ha csak vele lenne teljes az életem? Nem tudnám már szeretni, mégis félek, rettegek, hogy életem végéig bánni fogom hogy nem bocsátottam meg neki...

Egyszerűen nem tudom ez miért van. Talán mert anno mindig azt mondta, hogy "tudom, egyszer el fog minket választani az élet, de idővel újra boldogok leszünk együtt" - belém égett ez a mondat...

A legjobban az fáj, hogy amíg ezen marcangolom magam, képtelen vagyok a mostani kapcsolatomban 100 százalékos lenni. Pedig ő annyira megérdemelné azt a letisztult, önzetlen szeretetet, amit néhány éve másnak meg tudtam adni.

Mit kéne tennem, hogy vége legyen? Úgy érzem lassan beleőrülök.

2013. dec. 11. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Semmi baj nincs. A rendes srácot megint megbántják, a lükéhez meg visszamennek. Tiszta sor.
2013. dec. 11. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
esetleg veresd meg magad mégegyszer vele te szerencsétlen.
2013. dec. 11. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű válaszokat, kedvesek vagytok.
2013. dec. 11. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna! Gyökérrel ne akarj együtt lenni. ha meg úgy van ahogy írod, hogy találkoztatok, és nem éreztél iránta semmit, akkor meg hol a probléma? Miért foglalkozol még vele? Ha én nem érzek valaki iránt valamit, akkor magasról sz.rom le, nem hogy még azon jártassam az agyam hogy milyen lenne újból vele, meg ilyenek... főleg ha van egy szerető párom, aki minden szempontból megfelel!
2013. dec. 11. 18:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem egész érthetően leírtam, hogy NEM akarok visszamenni hozzá, mert NEM szeretem és NEM is akarom. Tehát NEM az a kérdés, hogy "kit válasszak", hanem hogy hogyan zárjam le magamban ezt az egészet.
2013. dec. 11. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem a NEM-eket kell hansúlyozni, hanem megtalálni az egyensúlyt önmagadban. Ha minden NEM ( ahogyan te írod válaszként nekem) akkor már le kellene hogy legyen zárva. Esetleg elnyomott érzelem lehet, ami visszahúz... Az én előző párom sem volt szent, mégis ami le van zárva, le van... Semmi pénzért nem agyalnék az exemen, főleg hogy jelenleg a párom boldoggá tesz.. De kinek hogy jó. Agyban dől el minden... háttérbe kell tenni, és kész, mert "boldog vagyok, jól érzem magam, nem beszélek vele, lesz.rom és ennyi"... Nem pedig a NEMekre tenni a hangsúlyt... De csak egy tanács. ;)
2013. dec. 11. 18:54
 7/8 Költőnő? ***** válasza:
valszeg még mindig "megmentenéd" őt.
2013. dec. 11. 18:57
 8/8 A kérdező kommentje:

#6, igazad van!

#7, lehet..

2013. dec. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!