Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárásaim lennének? L
Külseje szempontjából legfontosabb az arca, alkatra az alacsonyabb férfiak jönnek be.
Legyen intelligens, ápolt és legyenek céljai az életben, amiket megpróbál megvalósítani. Mivel én magam is tanulok(aki korban hozzám illik, valószínűleg ő is), ezért nem fontosak az anyagiak, felesben fizethetünk mindent. Legyen valami hobbija vagy sportoljon valamit. Fontos számomra még, hogy jó humorral rendelkezzen. Szeressen kimozdulni otthonról. Ne dohányozzon!
Ezek túl nagy elvárások?
Jézusom, a tobbi válaszolonak ez már magas elvaras?
Szerintem kérdezo, ezek normális dolgok, amiket a másikban keresel. Főleg a belso tulajdonsagokra gondolok.
Előző, te félreértettél. A sport az már csak egy jó plusz.
Ha rajtam múlik, inkább a sport legyen az, amit le kell csippentenem az elvárásaimból, mint a jó belső tulajdonságok, jó személyiség. Sőt, a sportra még én magam is rá tudom venni, de a jellemén nem tudok javítani, nem tudom átformálni a személyiségét. Remélem érted, hogy mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!