Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha azért nem merek összeköltözni a barátommal, mert akkor közös wc lenne?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, minden klappol, nagyon jól elvagyunk együtt, viszont gyerekkorom óta iszonyatosan szégyenlős vagyok ilyen szempontból... Konkrétan nagywc-re nem merek elmenni itthon se, ha ébren vannak a szüleim és a lakásban vannak, vagy albérletben ha a szobatársam van otthon és ébren, vagy ha valaki mászkál a folyosón ahonnan nyílik a fürdő... Abba meg bele se merek gondolni hogy a barátommal egy lakásban. Ha együtt vagyunk több napra, akkor visszatartom amíg haza nem jövök. De közös lakásnál ezt ugye nem lehet megoldani. Nem idő kell nekünk, hiszen szüleimmel 21 éve együtt lakok és még előttük is szégyenlős vagyok...

Másban nem lenne probléma, másban nem vagyok szégyenlős, de ebben betegesen.

Van valaki hasonló helyzetben? Mit lehet tenni?

2015. máj. 1. 23:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Pedig hidd el tök természetes dolog, nincs benne semmi, a barátod és a szüleid is ugynúgy eljár nagyvécézni mint minden más ember.... Ha egyedül nem tudod leküzdeni akkor tényeg fordul szakemberhez
2015. máj. 1. 23:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy természetes és mindenki csinálja. Mégis, ma éppen beteg vagyok és hasmenésem van, a barátomnak inkább annyit írtam hogy hányok, mert azt könnyebben vállalom. :/ Nem tudom mitől alakult ez ki, de tisztában vagyok vele hogy nem normális, mert hogy alap dolog wcre menni, mégis szégyellem :(
2015. máj. 2. 00:37
 13/14 anonim ***** válasza:
59%

Én voltam nagyon szorongós. Ha mentem az exem szüleihez, akkor úgy jöttem el tőlük, hogy fel voltam puffadva, csikart a hasam, borzasztó rosszul voltam. Bármi táborba elmentem, ugyanez. Kerestem a pillanatokat, amikor egyedül vagyok teljesen és végre elmehetek.

Csak itthon és a testvéreimnél nem érzem magam rosszul. (Illetve most már a páromnál.)

Én pedig azt hiszem tudom miért alakult ez így.. A nagybátyámék furcsa emberek, és mindig mikor náluk voltunk, akkor mindig le voltam cseszve valamiért. Pedig nem csináltam semmi rosszat, nem törtem össze semmit, csak mondjuk leültem a farmerben az ágyra. Nem volt koszos, csupán abban utaztunk hozzájuk. És nem annyi volt, hogy várj, leterítem neked az ágyat aztán fetrenghettek benne, hanem le lettem cseszve, hogy azonnal jöjjek le, mit képzelek.

Ez odáig fajult, hogy mikor ők jöttek hozzánk akkor szorongtam a saját házunkban. Féltem, velük beszélgetni, mert elég határozott véleményük van és ha én épp nem tudom 14 évesen, hogy mi aarok lenni ha nagy leszek, akkor jött az a grimasz meg szöveg, hogy mi az hogy nem tudom..

Én állítom, hogy ettől a folyamatos szorongástól alakult ki bennem egy ilyen gátlás. Hogy miért pont ebben a dologban, azt nem tudom. De biztos vagyok benne, hogy emiatt.

Azért elég rossz érzés, amikor a saját házadban szorongsz...

18-19 voltam, amikor végre nem féltem tőlük és rendeződött valamennyire a kapcsolt, most már tudok velük beszélgetni. (Leginkább mert már tudok nekik j válaszokat adni a kérdéseikre.)

Idővel aztán valahogy ez a wc-s szorongásom is javult és most már az anyósék házában sem félek ettől annyira, meg a sógoréknál sem.

Táborokban még továbba sem szeretek..már ha épp arra vannak és hallhatnák, de ha egyszer már nagyon kell, akkor nem tudok mit csinálni..

Biztos van valami oka..ezért lenne jó egy pszichológus.

2015. máj. 2. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:
63%
Jézusom, azt hittem, hogy én vagyok az egyetlen. :o
2015. máj. 2. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!