Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak a bunkó fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak a bunkó fiúk jönnek be és a fiúknak meg a flegma lányok?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 29. 17:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
(És ez csak azoknak szólt, akik szerint csak az első fele igaz.)
2015. ápr. 29. 17:13
 12/26 A kérdező kommentje:
(És nem tudom miért teszem a kommentjeimet zárójelbe. Na mindegy. Én is "nagyon okos" vagyok.)
2015. ápr. 29. 17:14
 13/26 anonim ***** válasza:
46%

"A lányoknak a magabiztos fiúk jönnek be. Én személy szerint bírom a flegma lányokat, ha *velem* azért általában kedvesek."

A lányoknak az a magabiztos férfi, aki beszólogat másoknak ok nélkül, adott esetben verekszik is, mert éppen ahhoz van kedve, ne adj Isten még börtönbe is volt már stb...

Aztán persze az alkoholizáló férfiak is előnybe vannak a nőknél, mert az alkohol olyan "menő"... Ez mindent elárul a nők "értékrendjéről".

2015. ápr. 29. 17:17
 14/26 anonim ***** válasza:
Ma fingottam az utcán láttott több csaj, még nem is röhögtek. :D Véletlen volt, ebből is látszik náluk otthon is egy paraszt van, ehhez szoktak hozzá.
2015. ápr. 29. 17:23
 15/26 A kérdező kommentje:

"Ma fingottam az utcán láttott több csaj, még nem is röhögtek. :D Véletlen volt, ebből is látszik náluk otthon is egy paraszt van, ehhez szoktak hozzá."

Micsoda következtetések! Nahát! De figyelj: ha ők nem röhögtek, akkor most örülj, mert én legalább jól kiröhögtelek itt. :))

Azt hittem jönni fognak a lányok is hogy a fiúk a p.Csákra buknak:/ dekár.

2015. ápr. 29. 17:27
 16/26 anonim ***** válasza:

"A lányoknak az a magabiztos férfi, aki beszólogat másoknak ok nélkül, adott esetben verekszik is, mert éppen ahhoz van kedve, ne adj Isten még börtönbe is volt már stb... "

Ezek nem vonzó tulajdonságok, de még mindig vonzóbb egy *ilyen* pasi mint egy anyámasszony katonája.

2015. ápr. 29. 17:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Amúgy meg az absztinensek az absztinensekhez, a piásabbak a piásabbakhoz vonzódnak.
2015. ápr. 29. 17:34
 18/26 anonim ***** válasza:

"Ezek nem vonzó tulajdonságok, de még mindig vonzóbb egy *ilyen* pasi mint egy anyámasszony katonája."

Mégis az ilyen pasikkal jöttök össze az esetek 90%-ában.

2015. ápr. 29. 17:35
 19/26 anonim ***** válasza:

"A lányoknak a bunkó fiúk jönnek be": igaz

"a fiúknak meg a flegma lányok": nem igaz

2015. ápr. 29. 17:38
 20/26 anonim ***** válasza:

az első fele az állításnak igaz!

a második része kevésbé! egy kis flegmaság-vagányság nem árt, de a férfiak többsége nem szereti a flegmázó csajokat.

2015. ápr. 29. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!