Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imponal ez a lanyoknak ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imponal ez a lanyoknak ha egy fiurol tudjak hogy ugy valtogassa a csajait mint mas a zoknit?

Figyelt kérdés
Mindig eltunodok azon hogy az hogy egy fiunak sok csaja volt mar, az elosegiti abban hogy megtobb legyen vagy csak egyszeru velejaro? Most nem a tapasztalatszerzesrol beszelek mert akkor nyilvan ok is, de most a lanyok gondolkozasara akarok fokuszalni? Van egy haverom, akinek rengetek csaja volt, de altalaban nagyon leszarja az osszeset. Flegman is banik veluk, megbassza es szevassz-forma. Ha ezt egy lany elore tudja, ettol keztetest erez arra, hogy kiprobalja, hatha velem nem igy lesz? Eddig akarhanyszor beszeltem lanybarataimmal, az osszes azt mondta h meg se piszkalna, de akkor mi ez az ellentet? Nem hagy nyugodni a gondolat hogy egyes lanyokba van egy piszkos kis vagy ami direkt ezekre a tipusu pasikra tereli, csak nem valljak be. Hulyesegeket beszelek?:p

2014. jan. 19. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Engem kimondottan taszít.
2014. jan. 19. 21:55
 2/14 A kérdező kommentje:
hej de gyorsan vegigolvastad (nem volt 10 masodperc)
2014. jan. 19. 21:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok nemi beteg lenni, szóval nagyon nem. Inkább undorító. Másrészt a magyar helyesírást megtanulhatnád, ha már bevándoroltál az országunkba.
2014. jan. 19. 21:57
 4/14 anonim ***** válasza:
a pasi egy kis b@z!,a csajok meg r!b!k,utalom az ilyeneket!normalis csaja sose lesz!
2014. jan. 19. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem imponál, sőt, bottal sem piszkálnám meg az ilyet (akar a fene rettegni, hogy milyen nemi bajt kapok el tőle)... Lehet, hogy van egy női réteg, aki ezeket megpróbálja "megváltoztatni", de én nem ebbe tartozom :D
2014. jan. 19. 21:58
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Te is jó helyen kérdezed....itt nem kapsz őszinte választ...:)
2014. jan. 19. 21:59
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen, én is ismerek ilyen srácot, és hiába tudják róla, hogy ilyen, mégis van kit ágyba vigyen.

Sok manapság a ribi. A baj az, hogy ez egyre inkább elfogadott.

2014. jan. 19. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:

nem azért lesznek vele,hogy-hátha velem más lesz.

hanem mert-ez tuti jól meg fog dugni végre.

és igen ez egy létező dolog.

a lányoktól meg hiába kérdezed,egy férfinak persze,hogy nem fogja megmondani,hogy miért dug és kivel.

2014. jan. 19. 22:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem ellenkezoleg. Engem kifejezetten taszit.
2014. jan. 19. 22:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha a való életben is ennyi normális lány lenne, de sajnos nem így van. Diszkóban, szórakozóhelyeken, egyetemi/főiskolai bulikon, kollégiumokban stb. rengeteg olyan lány van, akit pont az ilyen srácok vonzanak. És hát mivel mindenki igyekszik szépnek és jónak tűnni, nem sokan fogják azt mondani, hogy de, engem ilyen srác érdekel, holott azért szerintem a legtöbb nő fantáziáját izgatja egy "nagy kan", akár bevallják, akár nem. Ha nem így lenne, a kérdésben szereplő sráchoz hasonló emberkéknek esélyük se lenne.
2014. jan. 19. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!