Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek miért van, vagy épp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek miért van, vagy épp miért nincs önbizalmatok? Miből merítitek? Miért (nem) érzed magad férfinak, nőnek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért nincs önbizalmam, mert akármit fejlesztek magamon, semmi pozitív visszajelzést nem kapok, csak azt látom, hogy azok után futnak, akik alapból ilyenek meg olyanok és én úgysem tudok javítani magamon annyit, hogy ugyanezt az érdeklődést megkapjam.

Azért nem érzem magam nőnek, mert legyen bármilyen nőies, viselkedjek akárhogy, nem nagyon kezelnek engem nőként, mintha valami nemtelen lennék.

2015. ápr. 28. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnos én folyton önbizalom hiányban szenvedek. Nehéz így élni, csupán az vigasztal, hogy rátermettségemet a zsenialitásommal tudom kamatoztatni. Szeretném azt mondani, hogy nem vagyok jó képű, egy görög félisten, de hazudnék. Így hát inkább a szerénységbe burkolózva, csöndesen elmélkedek az egoizmusom növelésének lehetőségeiről.
2015. ápr. 28. 22:46
 13/18 anonim ***** válasza:
#8: lehet, hogy a 6-osnak tényleg nyújtania kell.
2015. ápr. 28. 22:47
 14/18 anonim válasza:
hát nálam kettős érzések.. néha van önbizalmam mert tudom magamról és más is mondta már hogy más vagyok mint a többi ember, pozitív irányba, és ismerem a képességeim. viszont néha a nulla alá tud süllyedni az önbizalmam, mert a fejem valami elképesztő randa, ez főleg barátnőszerzés terén nagy hátrány és nem is egyszer utasítottak vissza már ezért
2015. ápr. 28. 22:48
 15/18 anonim ***** válasza:
#11-es vagyok: Annyit még hozzátennék, hogy kiskoromban is sokszor megkaptam burkoltan vagy konkrétan, hogy nem vagyok olyan, mint a többi ember, többi lány, mert én csúnyább vagyok, meg amit még éppen ki tudtak találni...
2015. ápr. 28. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Talán azért nincs mert külsőre nem felelek meg a mai ideáloknak és nemhogy nem keresek sokat, hanem semmit nem...
2015. ápr. 28. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem már oviban sem kedveltek a gyerekek, aztán csak rosszabb lett. Így nehéz önbizalmat növelni.
2015. ápr. 28. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
#9 Nem vagy ronda :D
2015. ápr. 29. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!