Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek miért van, vagy épp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek miért van, vagy épp miért nincs önbizalmatok? Miből merítitek? Miért (nem) érzed magad férfinak, nőnek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 22:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én egy hordó borból szoktam meríteni.

Ihletet is.

2015. ápr. 28. 22:39
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam nőnek mert péniszem van.

Önbizalmat, meg abból merítek, hogy tisztában vagyok a képességeimmel.

3/18 Mr.Provek ***** válasza:
0%
Nekem túl sok van mert ugye 1×1az mindíg 2-ő
 4/18 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 28. 22:41
 5/18 anonim ***** válasza:

Nincs valami sok önbizalmam, mivel tisztában vagyok az értékeimmel, illetve azok teljes hiányával.

Azt azért nem állítom, hogy nem érzem magam férfinak, de az itt gyakran felsorolt preferált "férfi-tulajdonságok" nagy részével nem rendelkezek.

2015. ápr. 28. 22:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Mert tudom, hogy csak nagyon kevés férfi képes azt nyújtani egy nőnek, amit én tudok. :D
2015. ápr. 28. 22:44
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért, mindig is elégedett voltam magammal (talán kicsit túlságosan is) nem csúfoltak soha, támogató családban nőttem fel, nem volt érzelmileg romboló kapcsolatom... szóval egyrészt szerencsés vagyok, másrészt úgy érzem, hogy tettem is érte. ha valami nem tetszik magamon, nem nyavalygok, hanem próbálok változtatni rajta.

Azt pedig nem tudom megfogalmazni, mitől érzem magam nőnek :D

2015. ápr. 28. 22:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy a 6-os mit tud nyújtani:D
2015. ápr. 28. 22:45
 9/18 anonim ***** válasza:

Mert még sosem csokoloztam es egy fiú sem udvarolt nekem vagy bokolt vagy akarmi. Mert ronda vagyok hahaha:D

15/L

2015. ápr. 28. 22:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Hozzáállás kérdése. Életben elakadt vagy ihletet merítő embereknek tudom ajánlani a Töltődj fel című könyvet. Zseniális, nekem megváltoztatta az életem.
2015. ápr. 28. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!