Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya emberek, nektek honnan van önbizalmatok?
Figyelt kérdés
18 vagyok és ugye itt még a külső visz mindent..akárhol vagyok helyes,sportos fiúk tucatjai maszkalnak,nekem meg gyökér,ferfiatlan pofám van,rossz minosegu hajjal és évekig sportoltam de a testem se jó. A csaladom nem túl jó es nem vagyok kiemelkedően sikeres masban sem.
Honnan szerezzek így önbizalmat?
18/F
2014. okt. 26. 17:57
1/5 anonim válasza:
kíváncsi lennék a ˇférfiatlan pofádraˇ
2/5 anonim válasza:
ha kuldesz magadrol kepet akkor meg lehet mondani hogy mit valtoztass kulsore :). a rossz tulajdonsagokon (ha van,atlagba veve van ) azon is valtoztatni :D
3/5 anonim válasza:
Hát, én úgy döntöttem, hogy kedves leszek a lányokkal és lett egy jó személyiségem és nem hisztizek minden egyes pillanatban, hogy "jaj, csúnya vagyok! Most mi lesz?" Mert ha nincs önbizalmam és rossz kritikám van magamról, akkor egy percig sem fog egy lány se rám nézni. :) A titka annyi, hogy mindent tegyél meg, hogy abból a kevésből, amit kaptál, a legtöbbet tudd kihozni. Ha ez megvan, akkor máris nem leszel csúnya ember...
4/5 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy mivel te jól érzed magad a bőrödben, ezért mindenki, aki szerint jobb lenne, ha másmilyen lennél, nyilvánvalóan hülye, akinél te sokkal okosabb és felvilágosultabb vagy. :D
5/5 anonim válasza:
Hát, én elkezdtem edzeni, nekem attól lett egy icipici önbizalmam. Meg abbahagytam a vékony lányokat piszkálós posztok és képek nézegetését. Ja, és azt hiszem, hogy megtaláltam a stílusomat (öltözködés). Illetve nagyon megtetszett egy fiú (írnám, hogy szerelem, de gyik-en ilyenkor mindig mindenki azt mondja, hogy ez nem az...), így lettek más problémáim, és inkább azokkal foglalkoztam többet.
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!