Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszédes emberek, mi a titkotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszédes emberek, mi a titkotok?

Figyelt kérdés
Vannak olyan emberek, akik végig tudnák beszélni másokkal akár az egész napot. Már egy ideje tudatosan dolgozom azon, hogy én is beszédes legyek, mert elég introvertált típus vagyok, de ez nem mindig megy. Például számomra nehézkes, akár egy 10 perces utat is végig beszélni másokkal. Mi a titkotok nagy dumások?

#titok #beszédes emberek
2014. okt. 18. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem csak tőled függ, hanem a beszélgetőpartnerről is.
2014. okt. 18. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem félek a környezetemtől :) Meg úgy általában nem szoktam félni :) Akik nem merik kinyitni a szájukat félnek. Mit fogok mondani? jót mondok e? Mi les za véleménye a másinak rólam? Jajj mi lesz ha olyat mondok ami nem tetszik neki? stb...

Majd ha egyik sem érdekel, akkor mersz beszélni :)

2014. okt. 18. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez függ a partnertől, a hangulattól, az elfogyasztott ital mennyiségétől is.
2014. okt. 18. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem ez alapból jön, simán beszélek tök idegen emberekkel akár egesznap a semmiről :D

mondjuk én elég bátor vagyok,baratkozo típus,vicces,beszédes,egyéni,pozitív hozzáállású, és páran már mondtak olyat is hogy jó a kisugarzasom, szóval szerintem én ezek miatt tudok olyan könnyen beszélgetni még egy csöndes és vissza húzódó emberrel is :)

2014. okt. 18. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
2. igazat mond csak nem sikerül elérnem ezeket.
2014. okt. 18. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Valamikor én is ilyen voltam.Azután az önbizalmam megerősödött,az egom elég magas lett.Azóta nincs ilyesmivel probléma.
2014. okt. 18. 20:46
 7/10 fahéjas Alien ***** válasza:

Széleskörű ismeretanyag mindenféle témában, persze nem végletesen értve; - plusz az a tény, hogy mindenről van vélemény.

Kell egy kis emberismerő képesség is, hogy tudd mikor kell váltanod stb...

Fontos, hogy oda tudj figyelni a másikra és érdemlegesen reflektálj a mondanivalójára.

...plusz a kísérő gesztusok, melyen keresztül érzékelteted, hogy jól érzed magad az adott szituációban.. mosolygás, visszakérdezés, csodálkozás... szóval ilyesmik.

Röviden ennyi.

2014. okt. 18. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs titkom, csak úgy jön. :)
2014. okt. 18. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
...szívj be!
2014. okt. 18. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Én képes vagyok egy idegennel is teljesen lazán szóbaállni a buszon akár, de aki tetszik, azelőtt zavarban vagyok, olyan helyzetben több erőfeszítés kell, hogy ne kukuljak meg.
2015. jan. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!