Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszédes emberek, mi a titkotok?
Az, hogy nem félek a környezetemtől :) Meg úgy általában nem szoktam félni :) Akik nem merik kinyitni a szájukat félnek. Mit fogok mondani? jót mondok e? Mi les za véleménye a másinak rólam? Jajj mi lesz ha olyat mondok ami nem tetszik neki? stb...
Majd ha egyik sem érdekel, akkor mersz beszélni :)
Hát nekem ez alapból jön, simán beszélek tök idegen emberekkel akár egesznap a semmiről :D
mondjuk én elég bátor vagyok,baratkozo típus,vicces,beszédes,egyéni,pozitív hozzáállású, és páran már mondtak olyat is hogy jó a kisugarzasom, szóval szerintem én ezek miatt tudok olyan könnyen beszélgetni még egy csöndes és vissza húzódó emberrel is :)
Széleskörű ismeretanyag mindenféle témában, persze nem végletesen értve; - plusz az a tény, hogy mindenről van vélemény.
Kell egy kis emberismerő képesség is, hogy tudd mikor kell váltanod stb...
Fontos, hogy oda tudj figyelni a másikra és érdemlegesen reflektálj a mondanivalójára.
...plusz a kísérő gesztusok, melyen keresztül érzékelteted, hogy jól érzed magad az adott szituációban.. mosolygás, visszakérdezés, csodálkozás... szóval ilyesmik.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!